Přejít k hlavnímu obsahu

Jak dopadne vyvrcholení sezóny Virtual GP? Entropiq to má rozehrané parádně

28. 9. 2021 | 16:10 Virtuální závody Preview
Tahle sezóna seriálu Virtual GP zatím patří Lukáši Podstatovi, nic ale nemusí trvat navždy. Ačkoliv je závodník týmu Entropiq suverénní, stále do konce šampionátu zbývají dvě zastávky, které mohou ještě leccos změnit.
Long Beach
Long Beach
Zdroj: Virtual GP

Evropě jsme už dávno dali sbohem a tentokrát nás čeká další americký okruh. Zatímco samotný finiš obstará ikonická Suzuka, tak tohle úterý se bude bojovat na prosluněném okruhu v Long Beach. Jezdci opět usednou do formulí Dallara IR-18, která v některých patrech šampionátem zamíchala, ale boj o titul vypadá pořád stejně. Lukáš Podstata z Entropiqu opanoval poslední tři závody a nyní vévodí před Lukášem Přádou o 30 bodů.

Změní se něco na osudu závěru sezóny? I kdyby ne v boji o titul, tak souboj o třetí místo se přesýpá s každým jedním závodem. Drápky totiž začali vytahovat i jezdci, kteří svoji formu nějaký čas hledali, ale nyní ukazují, že se s nimi počítat musí. I díky tomu bude závod v Long Beach parádní podívanou, kterou si nenechte ujít v úterý od 19:00 na našem Twitch kanále.

Štítky: Virtual GP
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.