Přejít k hlavnímu obsahu

Chcete mít nejlepší přehled o CS:GO scéně? Zápasovník vám jen dnes a zítra přinese 70 zápasů!

29. 9. 2021 | 13:30 Counter-Strike 2 PLAYzone
Už je to rok, co jsme spustili náš Zápasovník, který se postupem času stal jedním z hlavních pilířů našeho webu, hned vedle novinek a turnajů. Poslední týdny především jsou na CS:GO velmi náročné, proto je fajn si připomenout, jak v takových dobách je něco jako Zápasovník naprosto parádní záležitostí.
SAS
SAS
Zdroj: hlubiny internetu

Za roční existenci Zápasovníku jsme vytvořili přes 200 soutěží a zaznamenali skoro 5 tisíc zápasů. V databázi máme několik stovek existujících týmů a 3 tisícovky hráčů. Zdá se nám až neuvěřitelné, že za pouhý rok se nám daří budovat takto kvalitní databáze, která se těší vaší přízni. Desítky tisíc z vás Zápasovníku podlehly.

V současné době je CS:GO scéna naprosto přehlcená, kdy sami někdy nestíháme plnohodnotně formou článků pokrývat všechny soutěže, jak se sluší a patří. Živé aktualizované coverage se snažíme nahrazovat kombinací preview a shrnovacích článků, což jde ruku v ruce s tím, že na výsledky jako takové je spoleh díky Zápasovníku.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone

Poslední dobou se čím dál více domácích týmů dostává do zahraničních soutěží, které doplňují naše detailní pokrytí domácího a Tier 1 světového dění. Tohle sice není úplně přesně případ tohoto týdne, ale i tak není náhodné, že jsme se k tomuto článku, oslavujícímu rok existence tohoto parádního projektu, uchýlili právě dnes.

Chtěli jsme vám jednoduše připomenout, jak jednoduché je sledovat výsledky zápasů všemožných turnajů právě u nás. V kombinaci dneška a zítra máme v Zápasovníku vytvořeno neuvěřitelných 70 zápasů, které se napříč několika soutěžemi hrají. IEM Fall pro dva regiony, Elisa Invitational nebo kvalifikace na IESF Mistrovství světa. To vše a mnohem více v téhle šílené porci nenajdete nikde jinde na naší scéně na takto aktualizované bázi.

Na závěr je potřeba také zmínit, že Zápasovník je super také pro všechny starší 18 let. Díky integraci kurzové nabídky Tipsportu u nás najdete kurzy na vítěze jednotlivých zápasů, které má Tipsport vypsané. Podobných novinek chystáme do budoucna více, aby byl Zápasovník o něco automatičtější, ale o tom si povíme zase jindy.

Ukázka z bohaté nabídky dnešního dne:

Zápasovník
Zápasovník
Zdroj: PLAYzone.cz
Zápasovník
Zápasovník
Zdroj: PLAYzone.cz
Štítky: Zápasovník
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.