Přejít k hlavnímu obsahu

Peníze z LoLka nestačí? Bývalý mistr světa byl zatčen za dealování marihuany!

1. 10. 2021 | 09:55 League of Legends Reportáž
Je to sice už nějaké doba, kdy jsme naposledy slyšeli o Toyzovi, ale o to zajímavější je jeho návrat na přední stránky novin. Vzniklá situace ale pro něj tak veselá není, protože čelí problémům za obchodování s marihuanou. Prozatím se jedná pouze o pokutu ve výši téměř 180 000 dolarů, ale pokud se prokáže i jiný úmysl k držení drogy, tak mu hrozí až pět let ve vězení.
Lau "Toyz" Wai Kin
Lau "Toyz" Wai Kin
Zdroj: Taipei Assassins

Toyz ve druhé sezóně League of Legends vyhrál se svým týmem Taipei Assassins pohár mistrů světa, ale nyní to vypadá, že se v životě rozhodl zažít trochu jiný typ adrenalinu – dealování marihuany. Sice mu prozatím uvalili pouze pokutu ve výši 180 000 dolarů, ale pokud by se povedlo tamějším složkám zjistit, že měl v plánu s touto psychotropní látkou obchodovat, tak mu může hrozit až pět let ve vězení.

Zatknutí a odvedení policií proběhlo v úterý 28. září a Toyz rovněž musel projít drogovými testy. Výsledky jsou prozatím neznámé, ale soud se rozhodl tohoto dvaceti devíti letého Taiwance ponechat ve vazbě pro další vyslýchání. Život je někdy nevyzpytatelný a uvidíme, co přesně ještě Toyze bude čekat, protože se dá jen těžko pochybovat, že kdyby k tomu nebyl dobrý důvod, tak by se už pravděpodobně dávno octil znovu na svobodě.

Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Štítky: Toyz
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.