Přejít k hlavnímu obsahu

Jde o nejhorší sólo Battle Royale zážitek, říká Dr Disrespect o Warzone

3. 10. 2021 | 14:38 Warzone Zajímavost
Raven Software, vývojáři populárního Battle Royale Call of Duty: Warzone, dostali pořádnou bídu od jednoho z nejznámějších, bohužel bývalých, Twitch streamerů, Herschela "Dr Disrespect" Beahma IV. Ten o herním módu jeden na jednoho prohlásil, že se jedná o jeden z nejhorších, který Battle Royale hry nabízejí.
Dr Disrespect
Dr Disrespect
Zdroj: Dr Disrespect/YouTube

Poté, co Dr Disrespect dostal svůj ban Twitchi, neupadl do zapomnění. Rozhodl se, že akorát přesedlá ke konkurenci v podobě YouTube a bude se i nadále věnovat tomu, co má nejradši – bavit lidi. Na svých vysíláních ho tak můžeme vidět hrát různé hry, nejčastěji ale multiplayerovky, jako Apex Legends, Hunt: Showdown, nebo třeba Call of Duty: Warzone. Právě poslední jmenovaná hra ho svou nevyvážeností dokázala zvednout ze židle.

Zatímco se procházel ulicemi herního Downtownu, ocitl se pod nepřátelskou palbou. Přesto, že ze sebe vydal maximální výkon, protivník měl lepší herní židli a také náboje Stopping Power, které Docovým charakterem projely jako nůž máslem.

Měl Stopping Power. Nedává to žádný zatracený smysl. Neuvěřitelný. Pitomá hra. Řekl jsem to už několikrát a budu se opakovat. Má [hra] potenciál být vážně skvělým sólo zážitkem, ale protože to ve studiu nepromysleli a nepřemýšlí o tom, je to prostě nejhorší sólo BR zážitek.

Přesto, že byl Doc viditelně naštvaný a frustrovaný, přiznal, že některé drobné změny by z módu dokázaly udělat skvělý zážitek a vrátit mu pozitivní směr. Řekl ale, že to vypadá, že Raven projevují nedostatek myšlení, speciálně, když přijde na sólo mód hry. Není to poprvé, co si lidé stěžují na Stopping Power náboje. Jsou zkrátka až moc silné a hráč proti nim nemá žádnou šanci.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Dr Disrespect
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.