Přejít k hlavnímu obsahu

WoW účet prodán za 7,000€!

15. 9. 2007 | 10:48 WoW účet prodán za 7,000€!
Prodávání a kupování účtů pro hru World of Warcraft je věc, která je v dnešní době poměrně častá a to i přes to, že je Blizzardem striktně zakázána. Postavy s kvalitním gearem jsou prodávány za stovky dolarů, ale před několika týdny byl jeden rogue nabídnut za 7 000€ (což je zhruba 189 000 Kč).Původní majitel, Night Elf s nickem Zeuzo (guilda Method) na realmu Sylvanas(EU) byl jedním ze dvou majitelů legendárního meče, který dropuje z Illidana, finálního bosse Black Temple. Na postavě měl také 4/5 tier 6 setu, společně s dalšími epic dropy z BT nebo Mount Hyjal. Jeho gear by se dal nazvat jedním z nejlepších, co se dá ve WoWu momentálně sehnat.
Výchozí obrázek

Prodávání a kupování účtů pro hru World of Warcraft je věc, která je v dnešní době poměrně častá a to i přes to, že je Blizzardem striktně zakázána. Postavy s kvalitním gearem jsou prodávány za stovky dolarů, ale před několika týdny byl jeden rogue nabídnut za 7 000€ (což je zhruba 189 000 Kč).

Původní majitel, Night Elf s nickem Zeuzo (guilda Method) na realmu Sylvanas(EU) byl jedním ze dvou majitelů legendárního meče, který dropuje z Illidana, finálního bosse Black Temple. Na postavě měl také 4/5 tier 6 setu, společně s dalšími epic dropy z BT nebo Mount Hyjal. Jeho gear by se dal nazvat jedním z nejlepších, co se dá ve WoWu momentálně sehnat.

Novým majitelem tohoto charu se stal hráč Shaks, který si jej přesunul na realm Kazzak(EU).