Přejít k hlavnímu obsahu

Další velký přesun na FIFA scéně! Bývalý hráč Entropiqu rozšiřuje řady FC Viktorie Plzeň

6. 10. 2021 | 15:39 EA SPORTS FC 24 Přestup
První domácí turnaj ve FIFA 22 klepe na dveře a další z hráčů si zde odbude premiéru. Sotva se domácí scéna dozvěděla o přestupu Bonyho do FK Pardubice, tak své působiště pro nový ročník nachází také Huhnak.
RIIJK + Entropiq
RIIJK + Entropiq
Zdroj: Entropiq

Patrik 'Huhnak' Hornák se na domácí scéně prosadil v týmu Alza Gaming. Následně působil v Zicon esports a naposledy také v Entropiqu. Jeho poslední štace je právě tou, se kterou jej mají fanoušci nejvíce spjatého. Organizace se však rozhodla pro nový ročník naverbovat nové dva posily a Huhnak si museli spolu se Štěpánem 'RIIJK' Sobockim balit kufry. Nedá se říci, že by se jim vyloženě nedařilo, ale žádný větší úspěch během angažmá v Entropiqu nepřišel. Oba hráči byli až dosud překvapivě bez nového týmu, u Huhnaka se to ale dneškem mění.

Někdejší šampion MČSR se pro FIFU 22 rozhodl spojit síly s esportovou sekcí FC Viktoria Plzeň, kterou před sezónou opustil Timotej 'Cristy' Starinský. Pokud Huhnakovi sedne nový ročník nejoblíbenějšího fotbalového simulátoru, tak by mohl s Lukášem 'T9Laky' Pourem utvořit opravdu silné duo. O přesunu právě do Plzně se v případě Huhnaka spekuloval již od poloviny září, kdy se objevil na zápase Viktorie po boku Lakyho a koordinátora projektu FCVP Esport. Svoji premiéru v novém dresu si odbude již tento víkend na turnaji eRushit.

Otázka už tedy zbývá jen jediná – co bude s RIIJKem? Ve Slavii se uvolnilo místo po odchodu Michala 'DRMi10' Drasticha, tak že by někdejší mistr České republiky zamířil do klubu svého srdce? Většina zbylých hráčů z domácí špičky už má podepsáno pro nadcházející sezónu, stejně tak už ale mnohé týmy mají plno.

Štítky: FCVP esport, Huhnak
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.