Přejít k hlavnímu obsahu

MyWa k Genesis Gaming

19. 9. 2007 | 19:11 MyWa k Genesis Gaming
Před několika dny jsem vás informoval o tom, že organizace MYM odstraňuje svojí dánskou Warcraft 3 sekci. Dva z tohoto squadu sice mají ještě šanci se u MYM udržel, ale zbytek - MyWa, taager, Rosenkill a ThomasG se stali clanless a tak se rozhodli hledat svůj nový domov.
Výchozí obrázek

Před několika dny jsem vás informoval o tom, že organizace EU MYM odstraňuje svojí dánskou Warcraft 3 sekci. Dva z tohoto squadu sice mají ještě šanci se u MYM udržel, ale zbytek - Dánsko MyWa, Dánsko taager, Dánsko Rosenkill a Dánsko ThomasG se stali clanless a tak se rozhodli hledat svůj nový domov.

Jako první oznámil svůj nový domov hráč Dánsko Glen "MyWa" Hansen. Jeho nastávajícím domovem se stali EU Genesis Gaming. Manažeři USA Mantra, Švédsko Spittie a Německo funatic se rozhodli angažovat tohoto Night Elfa, který si bude moci zahrát s Korea Rangem nebo Korea Vestigem. Přeji mu hodně štěstí.

Momenální sestava Genesis Gaming:

Korea RunEU GeN.SquidDánsko MyWaUSA SargeraTurecko VeNoM Švédsko Zivvi Anglie UrbaNŠvédsko HollywoodHumanKorea VestigeKorea RangEU gosubay