Přejít k hlavnímu obsahu

SoJu do SK Gaming

22. 9. 2007 | 19:42 SoJu do SK Gaming
Po opuštění World Elite si museli tři Korejci Sung Sik "ReMinD" Kim, June "Lyn" Park a Sung Duk "SoJu" Lee hledat nového chlebodárce. ReMinD a Lyn si našli nový clan poměrně rychle, třetí z nich, SoJu, zůstal delší čas clanless a to kvůli tomu, že si nenašel clan, o který by stál. Dnes již vypadá, že je zpět. Po dlouhém hovoru s jeho bývalým manažerem z WE - Min Sik "reis" Ko, jenž je dnes manažerem SK Gaming se SoJu rozhodl následovat svoje dva bývalé spoluhráče. Tato posila je obrovským ziskem pro SK.
Výchozí obrázek

Po opuštění Čína World Elite si museli tři Korejci Sung Sik "ReMinD" Kim, June "Lyn" Park a Sung Duk "SoJu" Lee hledat nového chlebodárce. ReMinD a Lyn si našli nový clan poměrně rychle, třetí z nich, SoJu, zůstal delší čas clanless a to kvůli tomu, že si nenašel clan, o který by stál.

Dnes již vypadá, že je zpět. Po dlouhém hovoru s jeho bývalým manažerem z WE - Čína Min Sik "reis" Ko, jenž je dnes manažerem EU SK Gaming se SoJu rozhodl následovat svoje dva bývalé spoluhráče. Tato posila je obrovským ziskem pro SK.

Podle reise bylo jedním z důvodů angažovat SoJa ten, že mu chyběli jeho kamarádi a chtěl dát dohromady starou, silnou sestavu.

Momentální sestava SK tedy vypadá takto: 

Německo Daniel "XlorD" SpenstUkrajina Mykhaylo "HoT" NovopashynKorea Kim "ReMinD" Sung SikKorea June "Lyn" ParkKorea Sung Duk "SoJu" LeeBulharsko Zdravko "Insomnia" GeorgievNěmecko Daniel "Miou" Holthuis