Přejít k hlavnímu obsahu

Je dobojováno! Vítězem poslední Guseppe MČR Tour se stávají hráči týmu Dynamo Eclot

19. 10. 2021 | 22:51 League of Legends Live coverage
Zdravíme všechny fanoušky a fanynky toho nejlepšího League of Legends u druhého dne finálové části třetí zastávky Guseppe MČR Tour. Zajděte si pro něco dobrého na jídlo a pití, protože to dneska bude opravdu jízda a stoprocentně nebudete chtít přijít o ani jednu akci!
Druhý den finále Guseppe MČR Tour je tady!
Druhý den finále Guseppe MČR Tour je tady!
Zdroj: PLAYzone

Závěrečný den finále třetí zastávky Guseppe MČR Tour je tady! V tom úvodním jsme se dočkali velkého překvapení, protože tým BRUTE, který byl před turnajem považován za jednoho z hlavních favoritů, prohrál obě dvě své hry, a my ale už nyní víme, že se dnes na streamu nepředstaví. Tímhle vypadnutím se nám navíc začínají predikce trochu více vyjasňovat – Dynamo Eclot je teď momentálně bez jakéhokoliv většího soupeře.

Od 17:00 se na našem Twitch kanále utká nejlepší čtveřice ze včerejška o přímý postup na MČR. Zatím nejlépe vypadají Dynamo Eclot, ale překvapit může kdokoliv stejně, jako například včera, když DTG Academy poslali z turnaje domů BRUTE. Kompletní čtveřice týmů je následovná:

  • Dynamo Eclot
  • DTG Academy
  • Cryptova
  • Brute Talents

Ještě před samotným play-off tady máme zápletku! Cryptova odstupuje z turnaje a Brute Talents tak postupují do samotného grand finále, kde budou čekat na vítěze duelu Dynamo Eclot vs. DTG Academy. Favoritem jsou DNE a také draft první hry tomu výrazně napovídá. Pojďme na to!

Dynamo Eclot 0:1 DTG Academy

Hned v prvním duelu celého dne jsme se dočkali parádní hry a velkého překvapení, když DTG Academy porážejí na úvod série Dynamo Eclot. Zvláštní týmová kompozice okolo AP Twitche nakonec zvládla fungovat dobře a velké množství chyb ze strany DNE jim doslova darovalo výhru. Do další hry se musí Dynamo Eclot oklepat, protože jinak se můžou rozloučit s přímým postupem na MČR!

Dynamo Eclot 1:1 DTG Academy

Dynamo srovnávají po dominantní druhé hře skóre sérii na 1:1! Pick na Karthuse do jungle se očividně vyplatil a tím pádem se podíváme do třetí a závěrečné hry série. Kdo si pro sebe uloví postup do finále?

Dynamo Eclot 2:1 DTG Academy

Prvním finalistou poslední zastávky Guseppe MČR Tour se stává Dynamo Eclot poté, co zvládli otočit nepříznivě vypadající sérii proti DTG Academy. Ti nepředvedli vůbec špatný výkon, ale bohužel to na postup nestačilo. V poslední hře naprosto zářil Jackisek se svým Sylasem, na kterém se mu povedlo zničit svého protivníka na lince a na závěr ještě zvládl ukradnout draka. Dynamo Eclot se tak utkají za pár minut ve finále proti týmu Brute Talents. Kdo si odnese postup na MČR?

 
Brute Talents 0:1 Dynamo Eclot

Dynamo Eclot se po velice dominantní hře ujímají vedení ve finálové sérii. Jackisek nadále kraluje na riftu a tentokrát nám předvedl svého Yasua, se kterým naprosto zářil. Zbytek týmové kompozice také nebyl k zahození a Brute Talents prostě neměli nástroje na to jakkoliv odpovědět na výborně ovládanou agresi ze strany DNE. Zvládnou se v druhé hře oklepat, nebo se dočkáme čistého 2:0 finále?

Brute Talents 1:1 Dynamo Eclot

Finále Guseppe MČR Tour stále nekončí! Brute Talents zvládají v náročném zápase porazit DNE a garantují nám tak plný počet her v grand finále! Neobvyklá týmová kompozice okolo Zileana a Corkiho fungovala skvěle, rovněž všichni hráči předvedli dobré individuální výkony – no co více si přát na úterní večer!

Brute Talents 1:2 Dynamo Eclot

Favorité turnaje v podobě Dynamo Eclot přeci jen zvládají zvítězit v posledním zápase Guseppe MČR Tour a odnášejí si tak poslední přímý postup na Guseppe MČR! Jedním slovem můžeme říct "wow", protože nebýt midaře Jackiseka, tak by většina těch her vypadala naprosto jinak a nezbývá než si položit otázku, "našli jsme si dalšího Humanoida na naší scéně?" Každopádně musíme také zmínit výkon hráčů Brute Talents, protože ti bojovali opravdu tvrdě a předvedený výkon by se dal označit za jeden z těch kvalitnějších na naší domácí League of Legends scéně a určitě o nich v budoucnu ještě uslyšíme. Od nás je to už ovšem opravdu vše a budeme se na vás někdy příště těšit!

Play-off finále finálové části
 Dynamo Eclot2      
    Dynamo Eclot2   
 DTG Academy1      
        Dynamo Eclot 
 Cryptova0    Vítěz 
    Brute Talents1   
 Brute Talents2      
PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone
Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.