Přejít k hlavnímu obsahu

CEE Champions: Headhunters se loučí se skupinou smrti bez výhry, Entropiq Prague jsou jediným zástupcem v play-off

22. 10. 2021 | 22:49 Counter-Strike 2 Live coverage
Druhý ročník CEE Champions pokračuje netradičně skupinou B. Dohrát zbývá už jen poslední dvě, po kterých poznáme složení vyřazovací části, stále však ještě neznáme osud jednoho našeho zástupce. Na smečku Headhunters bohužel čekají tři velice silné celky.
Čeští a slovenští účastníci
Čeští a slovenští účastníci
Zdroj: CEE Champions

CEE Champions je šampionátem pro zástupce států střední a východní Evropy, je to tak šance i pro naše zástupce. Mezi 32 týmy z 19 států navíc najdeme větší počet méně známých jmen než těch proslulých, šance na úspěch tedy mohou být nemalé. Naposledy SINNERS dokráčeli až na stupně vítězů, naváže na ně někdo i letos?

Jestli ale někomu nevyšel los absolutně v ničem, tak jsou to hráči týmu Headhunters. Těm totiž osud přiřkl elitní běloruský tým, který nedávno bojoval do posledních chvil o postup na Major, dlouholetou maďarskou jedničku a také jeden ze tří elitních bulharských celků. Abychom byli přesní, tak jde o Nemigu, Budapest Five a FATE.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone

Skupina B, ve které se představí Headhunters, je celkově sedmou v pořadí. Hrát se bude v pátek 22. října od 17 hodin až do chvíle, než poznáme dva postupující v Double Elimination skupině. Vše se hraje nevyzpytatelným formátem BO1, ale jelikož týmy vypadávají až po dvou prohrách, tak se očekává, že by měli uspět ti s nejlepší formou. Každý jeden zápas nabídne parádní podívanou, tak si to nenechte ujít na oficiálním streamu.

CEE Champions: skupina B
  Bulharsko FATE Esports14      
 Pátek 17:00   Bělorusko Nemiga19   
  Bělorusko Nemiga16      
    Pátek 20:00   Bělorusko Nemiga 
  Česká republika Headhunters11      
 Pátek 18:00   Maďarsko Budapest Five17   
  Maďarsko Budapest Five16      
         
     Maďarsko Budapest Five16   
  Bulharsko FATE Esports16 Pátek 21:00   Maďarsko Budapest Five 
 Pátek 19:00   Bulharsko FATE Esports4   
  Česká republika Headhunters5      
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.