Přejít k hlavnímu obsahu

Známe čtveřici postupujících hráčů! Jak dopadl první den Logitech FIFA COOL Ligy?

23. 10. 2021 | 20:55 EA SPORTS FC 24 Live coverage
Nová FIFA je už nějaký ten pátek tady a tím je na čase mrknout se na profesionální úroveň a to, jak moc dobře na tom jednotliví hráči jsou. Během dnešního odpoledne od 15:00 moct sledovat souboje ve dvou skupinách, kde hlavním poutačem pozornosti budou zápasy vycházející hvězdy s přezdívkou Saint_SB10, který v Bohemce bude chtít určitě na prvním velkém turnaji udělat dojem!
Začíná Logitech COOL Liga!
Začíná Logitech COOL Liga!
Zdroj: PLAYzone

Začátek každého ročníku je zvláštní, nebo lépe řečeno velmi specifický. Ve hře až na ikony a pár speciálních karet není zas tak moc silných hráčů a každý si hledá takovou tu vlastní hru, kterou se snaží kombinovat s nejefektivnější metou. Jak se to zatím vydařilo nejlepším profíkům na domácí scéně, se dozvíme už dnes od 15:00 na našem Twitch kanále. Za nás doporučujeme sledovat zápasy hráče Saint_SB10, jakožto jednu z největších naději, která bude chtít navázat na úspěšný závěr FIFA 21, a také dvojici RIIJKHuhnak, protože během letního přestupového období přišli o místo v týmu Entropiq. Ukáží, že byla chyba, nechat je jít?


První místo mezi elitou si z dnešního dne odnáší vítěz posledního BigShock COOL Poháru s přezdívkou Saint_SB10. Během svých zápasů ukázal skvělou vytrvalost i motivaci, když jeho soupeři byli opravdu těžkou zkouškou. Sám se v pozápasovém rozhovoru svěřil s tím, že se teprve na profesionální scéně hledá a je pro něj úspěchem už postup, tak uvidíme, zda dokáže později v lize potrápit i taková jména, jako jsou například Emerickson, MarioOoso99, T9Laky a mnoho dalších.

Druhým postupujícím se stává Miki, který zvládl porazit ve losers bracketu RIIJKA, pro kterého premiéra na velkém turnaji bez organizace končí velice brzy. Rovněž pro Aubíka končí liga už během prvního dne, takže škoda, ale místa mezi elitou je minimum. Nyní nás čeká skupina B, ve které budeme moct sledovat ještě těsnější boje, než doteď, tak se nezapomeňte stavit na stream!

Dalšími dvěma postupujícími se stává zástupce fotbalového klubu FK Pardubice s přezdívkou Kucera a doplní ho ještě druhý klon z řad Bohemians – K1leris. První den Logitech FIFA COOL Ligy je za námi, ale nezoufejte. Zítra pokračujeme skupinami C a D, kde budou boje o postup do hlavní části stejně napínavé. Startujeme zase v 15:00 na Twitch kanále PLAYzoneCZ, tak to nezmeškejte!

Skupina A
 Saint_SB105      
    Saint_SB103   
 Aubík2      
        Saint_SB10 
 Miki3      
    Miki2   
 RIIJK2      
         
     Miki5   
 Aubík1     Miki 
    RIIJK3   
  RIIJK4      
Skupina B
 K1leris4      
    K1leris1   
 Pan_Peca3      
       Kucera 
 Huhnak1      
    Kucera3   
 Kucera6      
         
     K1leris3   
  Pan_Peca2     K1leris 
    Huhnak1   
  Huhnak9      
PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone
Štítky: FIFA COOL liga
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.