Přejít k hlavnímu obsahu

Ninja popírá závislost na drogách. Údajně trpěl zdravotními potížemi

25. 10. 2021 | 12:05 Twitch.tv Twitch
Ninja je jedním z nejpopulárnějších streamerů. Často se ale bohužel musí potýkat s nejrůznějšími obviněními, ať už se týkají jeho kariéry, chování anebo zdravotního stavu. Začátkem roku se kvůli svému vzhledu musel bránit obviněním z užívání drog. Fámy sice popřel, ale nikdy situaci neodůvodnil. Tedy až doteď.
Ninja
Ninja
Zdroj: YouTube/Ninja

Tyler 'Ninja' Blevins je beze sporu jednou z významných osobností jak ve světě streamingu, tak i esportu. Sláva však s sebou nepřináší pouze pozitiva, je téměř jasné, že dříve či později bude hvězda podrobena drobnohledu svých diváků, fanoušků, ale hlavně haterů. Kromě úspěchů se tak Ninja často dostává do kontroverzních situací a není ani výjimkou, že se přímo dostane s někým do křížku. 

Začátkem letošního roku Ninja hovořil o výchově dětí, pozornost diváků se však odchýlila jinam – konkrétně na jeho vzhled. Hvězda Twitche na snímku vypadala zkrátka pod psa a internetoví detektivové měli hned jasno: jedná se o drogovou závislost. Ninja opravdu nepůsobil, jako obvykle, plný energie, naopak můžeme vidět propadlé tváře a bezduchý výraz. Jeho ikonicky modré vlasy také ztratily svou jasnou barvu, za to ale zdravotní stav rozhodně nemůže.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Foto: grafika PLAYzone

Ninja takto vystupoval také na dalších streamech a když se začala objevovat obvinění a fámy, ohradil se s tvrzením, že trpí zdravotními problémy, kvůli kterým vypadá tak, jak vypadá. Situaci ale nijak nerozvedl, proto mu spousta diváku nevěřila. Po půl roce se populární streamer k situaci konečně vyjádřil a sdělil světu, co se opravdu dělo. Ninja užívání návykových látek důrazně odmítá a doteď ho trápí, že si to jeho fanoušci vůbec mysleli.

"Lidé si mysleli, že jsem závislý na cracku. Všude kolovaly tyhle šílené fámy, že Ninja je na pervitinu," stěžuje si Ninja. "Pracovat a ukazovat se na sociálních sítích bylo hrozné." Aby fámy jednou provždy ukončil, vysvětlil, že se jednalo o opravdu hrozné afty. Vředy v ústech mu prakticky znemožnily cokoliv spojeného s jídlem a streamer dokázal stěží něco pozřít. "Afty jsem měl v puse tři týdny v kuse a bylo to hrozné. Bolelo to tak moc, že jsem nemohl vůbec jíst," svěřil se. 

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Ninja