Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední čeští zástupci jsou eliminováni z Worlds, rozdílem třídy nestačili na mistry světa DWG KIA

25. 10. 2021 | 09:17 League of Legends Reportáž
Bohužel ani tentokrát, po necelém půlroce, jsme se nedočkali úspěchu MAD Lions proti DWG KIA. Tenhle případ byl ovšem ještě jednoznačnější než zápas na MSI, kde se našim borcům v MAD Lions povedlo dotáhnout sérii do pěti her. Série pravděpodobně mohla být více vyrovnaná, kdyby se v druhé hře nepovedlo MAD zahodit vedení 7 000 goldů a čtyř draků.
MAD Lions končí na Worlds
MAD Lions končí na Worlds
Zdroj: Riot Games/MAD Lions

LoLkařské Nagano se konat nebude ani letos. MAD Lions v čele s Markem “Humanoid” Brázdou a Matyášem “Carzzy” Orságem během dnešního odpoledne podlehli úřadujícím mistrům světa DWG KIA a bohužel se ani trochu nejednalo o vyrovnanou sérii. MAD byli už od první hry pozadu a bylo jasné, že by k výhře byl zapotřebí asi doslovný zázrak. Ten se začal objevovat během druhé hry, ale v té přišlo také největší zklamání.

MAD Lions se dostali do vedení 7 tisíc zlaťáků a měli v kapse čtyři draky. Ovšem schopnost DWG reagovat na všechno, co MAD předváděli, nakonec postupně zvládla toto vedení eliminovat a právě tady se dá říct, že se jak naděje, tak očekávání fanoušků definitivně zlomily. Třetí hru už DWG vyhráli jako povinnost a postupují tak do čistě korejského semifinále proti legendárním T1. MAD Lions nyní čeká dlouhá off season a mnoho hráčů ze sestavy ještě neví, kde vůbec bude hrát. Volná místa v G2 Esports musí působit velice atraktivně. 

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Foto: PLAYzone
Štítky: Worlds, Humanoid, Carzzy
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.