Přejít k hlavnímu obsahu

Jak by přežili ve "skutečné" práci? Agraelus a Artix se na jeden den stali popeláři

25. 10. 2021 | 17:30 Twitch.tv Twitch
Agraelus svým divákům konečně dopřál očekávanou IRL podívanou na Twitchi. Za splnění rekordního subgoalu se tak vydal na vlastní kůži vyzkoušet, jaké to je pracovat rukama. Výběr samotné profese i pracovního parťáka dopadl na jedničku. Podívejte se, jak si Agraelus po boku s dalším streamerským kolegům vedli v popelářských uniformách.
Agraelus
Agraelus
Zdroj: Twitch.tv/Agraelus

Okamžik, na který všichni netrpělive čekali, nakonec opravdu nadešel. Streameři opustili své vyhřáté gamingové sluje a namísto počítačů a internetů si konečně na vlastní kůži vyzkoušeli, jak vypadá "opravdová práce". Ale teď vážně, Agraelův ranní popelářský stream byl nakonec skvělou recesí plnou srandy. Celou popelářškou záležitost svým Twitch divákům Agraelus zaslíbil za splnění rekordního subgoalu, který netrvalo dlouho napnit. Unikátní IRL podívaná se tak konečně odehrála a samozřejmě byla pečlivě zdokumentovaná.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Foto: grafika PLAYzone

Další nezvyk byl také samozřejmě v načasování, jelikož jsme za ty roky již naučení, že Agraelus streamy zapíná nejdříve až k večeru. Pokud si diváci podívanou chtěli užít naživo, museli si tentokrát přivstat nebo zkrátka najít čas ráno. To ničemu však nevadilo, diváků se nakonec ukázalo požehnaně, nikdo si tento unikátní IRL stream nemohl přeci nechat ujít. A že se to ve dvou lépe táhne, to samozřejmě platí i pro popelařinu. K Agraelovi se totiž v popelářšké uniformě a oranžové reflexní vestě přidal také Artix. 

Stream sice netrval nijak přehnaně dlouho, ale to vůbec nevadilo. Dvojice streamerů se postarala o unikátní a zábavnou podívanou, na kterou dlouho nezapomeneme. Kromě vtípků, ať už v chatu, nebo přímo ze streamu, jsme mohli vidět, jak taková práce vypadá z první ruky. Asi bychom netvrdili, že šla klukům práce úplně od ruky, ale rozhodně se s ní statečně porvali. Určitě si ji však vyzkoušeli se vším všudy a kromě boje s popelnicemi nesměla samozřejmě chybět ani jízda na popelářském voze.

Níže se můžete podívat na další skvělé okamžiky a některé další perličky, které na streamu padly.

Štítky: Agraelus, Artix