Přejít k hlavnímu obsahu

Jaké to je šéfovat úspěšnému týmu SINNERS? To vám už dnes večer poví sám výkonný ředitel!

Další středa a další díl pořadu COOL Esportu – jednoduchá rovnice, která vás dostane k těm nejlepším novinkám ze světa profesionálního hraní a také pořádné zábavě, která je s naší moderátorskou dvojicí Xnapy a Kara naprosto vždy garantovaná. Tak nezapomeň dnes od 23:40 naladit na televizi Prima COOL, protože novinek na projití máme opravdu hodně!
Další díl pořadu COOL Esport je tady!
Další díl pořadu COOL Esport je tady!
Zdroj: COOL Esport

Kromě obecných novinek se v dnešním díle podíváme také na to, co všechno nás čeká v rámci letošního Vodafone MČR v počítačových a Samsung MČR v mobilních hrách. Dále si v rubrice TOP 3 popovídáme o nejlepších hráčích CS:GO, kteří již ukončili kariéru. Hlavní pozornost ovšem pro sebe klasicky strhává rozhovor, ve kterém dnes vyzpovídáme výkonného ředitele organizace SINNERS, Moritze Straube. Na závěr si ještě zasoutěžíme o herní počítač od společnosti HAL3000, tak nic z toho nezmeškejte!

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.