Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž o komiks Batmana pro tebe a tvého kamaráda je zpět!

28. 10. 2021 | 16:06 Fortnite Zajímavost
Máme skvělé zprávy! Soutěž o aktuální, unikátní číslo komiksu Batmana je opět zde. Chceš vědět, jak komiks pro sebe a svého kamaráda vyhrát? Určitě čti dál!
Komiks DC Batman Foundation
Komiks DC Batman Foundation
Zdroj: Epic games

Všichni máme ještě v živé paměti, když na jaře letošního roku začala vycházet první šestidílná série komiksů, ve spolupráci s Fortnitem, o Batmanovi. 

Díky naprosto nečekanému zájmu bylo první číslo vyprodáno během pár hodin někde i během pár minut. Mnohdy byla zaúkolovaná celá rodina, přátelé i kamarádi, aby nám sehnali číslo v komiksu, kde se jen dá a kolikrát byla jejich mise neúspěšná. Museli jsme tedy dlouhé dny čekat, zda se podaří vůbec nakladatelství Crew domluvit dotisk. 

A tak se tedy mnozí z vás, chytře, zapojili se do soutěže o oblíbený komiks, která měla obrovský úspěch!

Batman loading screen
Batman loading screen
Foto: Epic Games

Pojďme si v krátkosti připomenout o jak unikátní komiks se soutěží. Komiks má 40 stran a pod scénářem je tentokrát podepsaný Scott Snyder, ovšem stále má dozor Donald Mustard z Epic Games a zavedený Christos Cage. Kresby se pak ujal Joshua Hixson. Každý komiks obsahuje navíc kód do hry Fortnite a odemkne vám bonusy v podobě skinu smějícího se Batmana a loading screenu.

Pokud se ani teď nechcete spoléhat pouze na vyprodané trafiky nebo prostě máte soutěživého ducha určitě nepropásněte možnost zapojit se do soutěže i tentokrát! Ba co víc, komiks můžete vyhrát nejen pro sebe, ale i pro svého kamaráda.

Pravidla jsou jednoduchá:

Soutěž je pořádána ve spolupráci s Nakladatelství CREW. Konec soutěže je naplánován na 3. listopadu.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.