Přejít k hlavnímu obsahu

Trainwreck má srdce na pravém místě. Mávnutím ruky splatil dluh matky svého kolegy

30. 10. 2021 | 17:41 Twitch.tv
Streamování na Twitchi není pouze o dramatech, sledovanosti a kontroverzních kauzách. Trainwreck nedávno ukázal, že má srdce opravdu na pravém místě, když se rozhodl pomoct svému kamarádovi a kolegovi na Twitchi, Stable Ronaldovi, a jeho matce, které pomohl od hrozných dluhů. Ve videu můžete sledovat emotivní reakci, která zahřeje na srdci.
Trainwreckstv pomohl matce svého kolegy
Trainwreckstv pomohl matce svého kolegy
Zdroj: Twitch/StableRonaldo/gamingbible.co.uk

Americký Twitch streamer, Tyler 'Trainwreckstv' Niknam, se za svou streamerskou kariéru proslavil různými činnostmi. Ať už se jedná o jeho boom ve sledovanosti v souvislosti s vydáním a úspěchem hry Among Us, nebo vysílání úspěšného podcastu nesoucí název Scuffed Podcast, kde probírá nejrůznější témata s dalšími internetovými osobnostmi. Sice se také nevyhnul několika potížím, zejména s misogynií a gamblingem, ale na druhou stranu mu nejsou cizí ani dobré skutky.

Niknam dokonce využil svůj podcast pro výběr peněz na charitativní účely, na čemž se významně podílel hlavně v minulém roce, kdy například vybral ohromné částky na pomoc Austrálii po sezóně lesních požárů. Že má dobré srdce ale prokázal i nedávno, kdy se rozhodl pomoct ze svízelné situace svému streamerskému kolegovi Stable Ronaldovi, přesněji tedy jeho matce.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Foto: grafika PLAYzone

Ronaldova máma se v minulosti zadlužila a dodnes měla obrovské problémy dluhy splatit. Proč jí tedy nepomůže vlastní syn? Ronaldo sám není žádný malý streamer a matce zkoušel pomoct. Milující máma však všechny jeho peníze odmítá, jelikož nechce bránit svému synovi v úspěchu a zatěžovat ho vlastními problémy. Jelikož toto hezké, avšak tvrdohlavé gesto, situaci nijak neřeší, rozhodl se do celého problému vložit právě Trainwreck. 

Když si Ronaldova máma nechce vzít peníze od svého syna, tak určitě nebude namítat, když půjdou z kapsy jiného streamera. A s touto logikou Trainwreck jen tak poslal Ronaldovi a jeho matce celých 64 000 dolarů na splacení dluhů. Jak se dalo čekat, po tak hřejivém gestu se nikdo z přítomných neudržel slzám. Jeden dobrý skutek vyřešil letité potíže, se kterými se Ronaldova matka musela trápit. Na celou emotivní reakci se můžete podívat níže.