Přejít k hlavnímu obsahu

Máte chuť na dobrou pizzu ke sledování League of Legends? Zapojte se do soutěže a může být vaše!

2. 11. 2021 | 15:52 League of Legends MČR
Soutěž o dvacet pizz značky Guseppe už nějakou tu dobu běží a tudíž není špatné, si pár týdnů před jejím koncem ještě připomenout, o co že to přesně v soutěži k letošnímu Guseppe MČR v League of Legends hrajeme. Jedná se o čtyři balení pizz Guseppe po pěti kusech dle vašeho volného výběru, takže je jenom na vás, zda se budete držet klasických chutí, nebo budete trochu odvážnější.
Soutěž o pizzy od Guseppe
Soutěž o pizzy od Guseppe
Zdroj: Guseppe

Guseppe MČR v League of Legends se blíží a proč si ho nezpříjemnit nějakým tím dobrým jídlem. Ještě štěstí, že tady máme soutěž o pizzy značky Guseppe, které můžete velice jednoduše vyhrát. Jediné co stačí, je zavítat na soutěž níže, splnit zde zadané úkoly a na závěr doufat ve štěstí, že právě vy budete ten, kdo si ty nejlepší domácí souboje v League of Legends vychutná ve společnosti kvalitního občerstvení. Vítěze prvních desti pizz budeme losovat 8. listopadu a během samotného finálového víkendu, konkrétně 14. listopadu, tak se nezapomeňte zúčastnit a hlavně také podívat na losování, protože kromě pizz na vás čeká mnoho dalších atraktivních odměn.

Guseppe MČR
Guseppe MČR
Foto: PLAYzone
Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.