Přejít k hlavnímu obsahu

Srdce na pravém místě. Streamerka Pokimane věnovala 10 tisíc euro na charitu

2. 11. 2021 | 09:00 Twitch.tv Twitch
Jedna z nejznámějších tváří Twitche, streamerka Pokimane, dokáže nejen bavit miliony svých fanoušků, ale zároveň ukázat, že má srdce na pravém místě. Rozhodla se totiž přispět částkou 10 tisíc eur na pravidelný živý stream pro charitu známý jako ZEevent.
Pokimane věnovala 10 tisíc euro na charitu
Pokimane věnovala 10 tisíc euro na charitu
Zdroj: Instagram - Pokimane

Imane “Pokimane” Anys věnovala peníze na dobrou věc. ZEvent je událost, za níž stojí přední francouzští content creatoři, kteří se spojili, aby vybrali peníze na charitu. Poprvé se konala v roce 2016 ještě jako Project Avengers. Tvůrci ZEventu, Adrien Nougaret a Alexandre Dachary, spojili síly i letos a výsledkem byl živý stream, který trval od 29. do 31. října. Čekalo se, že se nevybere zrovna málo a že přispějí i známé osobnosti, přece jen v roce 2019 se přidal i sám streamer Ninja, přesto ale výše částky od Pokimane všechny překvapila.    

Letos ZEvent vybíral na charity jako jsou Amnesty International, Lékaři bez hranic a Save The Children (Avengers France). Na programu bylo hraní nejrůznějších her, od Super Smash Bros až po Lawn Moving Simulator. Jakmile se přispěná částka od Pokimane objevila, streameři se začali hlasitě radovat a řádně vyjádřili své překvapení. “Poki, mockrát děkujeme za celou francouzskou komunitu!” 

Pokimane sama posléze zareagovala na klip, zachycující daný okamžik, komentářem: “Tento klip… takové charisma!” Pro streamerku se každopádně nejedná o až tak vzácné rozhodnutí, ví se o ní, že ráda pomáhá ostatním a podporuje je, ať už příspěvky na charitu nebo to, že někomu pomůže postavit se na vlastní nohy. Tak jako tak, klobouk dolů.