Přejít k hlavnímu obsahu

iRonix končí

14. 10. 2007 | 18:05
Poslední dobou jeden z úspěšnějších týmů hlásí svůj konec v cod2. Otázka je, proč kluci neodehrají ani toužený Invex. Možná proto, že i kdyby na této akci dosáhli nějakého výjimečného úmístění neposunuli by se nijak dopředu, jelikož s příchodem cod4 česká špička v cod2 končí a tak by tým iRonix neměl konkurence. Mezi poslední úspěchy se určitě řadí 3. místo na AMD UGT. (leito, Jalu, Hubajs, sEkEc, XecuTTor)
Výchozí obrázek

Poslední dobou jeden z úspěšnějších týmů hlásí svůj konec v cod2. Otázka je, proč kluci neodehrají ani toužený Invex. Možná proto, že i kdyby na této akci dosáhli nějakého výjimečného úmístění neposunuli by se nijak dopředu, jelikož s příchodem cod4 česká špička v cod2 končí a tak by tým iRonix neměl konkurence. Mezi poslední úspěchy se určitě řadí 3. místo na AMD UGT.

 

(leito, Jalu, Hubajs, sEkEc, XecuTTor)


Poslední známá sestava (to co je na fotce (: )

cze Tomáš 'Hubajs' Hubáček
cze Lukáš 'leito' Michálek
cze Martin 'sEkEc' Sekerka
cze Jan 'XecuTTor' Homolka
cze Jindřich 'Jalu' Jalůvka


Statement by Hubajs

Mno tak hlavním důvodem je asi minimální aktivita, kterou náš team vykazoval posledních pár dní respektive od doby co skončilo UGT. Místo tréninku na INVEX jsme hráli Trackmanii a Warcrafty (nikoli WoW), protože 4/4 a nikoho nebavilo. Dalším "hřebíčkem" do rakve bylo leitovo oznámení, že nejede na INVEX a že končí s hraním. Z toho logicky vyplynul odchod Jalua, který teď hraje s Crashovou partou a já a XecuTTor čekáme na CoD 4, kdy určitě dáme dohromady nějaký team a budem zase hájit barvy klanu iRonix. Na závěr bych chtěl říct, že vše proběhlo v klidu a bez hádek a tím to bych chtěl poděkovat všem a zejména leitovi a Xecovi, s kterýma sem zažil mnoho krásných okamžiků jak na offlinu tak onlinu :)