Přejít k hlavnímu obsahu

Obhájí DWG KIA titul mistrů světa, nebo se vrátí pohár zpátky do Číny zásluhou EDG?

6. 11. 2021 | 09:42 League of Legends Preview
Tak je to tady, celý měsíc soubojů na světovém šampionátu vyvrcholí už dnes od 13:00 finálovým duelem mezi DWG KIA a EDward Gaming. Korejci si půjdou pro svůj druhý titul v řadě, naopak EDG budou chtít vrátit po dvou letech konečně slávu zpátky do Číny. Jasným favoritem jsou DWG KIA, ale stát se může v League of Legends cokoliv, hlavně pokud proti sobě hrají tak kvalitní týmy.
Finále Worlds je tady!
Finále Worlds je tady!
Zdroj: Riot Games

Z šestnácti týmů v základních skupinách už nyní zůstávají pouze dva, ty opravdu nejlepší na celém světě – DWG KIA a EDward Gaming. DWG jsou jasným favoritem tohoto finále i přesto, že jejich semifinálová série proti krajanům z T1 byla velice vyrovnaná a skončila až v závěrečné páté hře. Naopak EDG půjdou do finále s tím, že nemají absolutně vůbec co ztratit a jejich zápas proti korejským Gen.G toho byl parádní ukázkou, kdy dokázali sérii otočit z nepříznivého stavu 2:1 a nakonec si odnést výhru.

Celé grandfinále můžete od 13:00 sledovat také s českým komentářem na Twitch kanále hitpointcz, tak neváhejte a zastavte se zde, ať uděláme v krásném prostředí tu nejlepší tečku za Worlds, jaká tady kdy byla. 

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.