Přejít k hlavnímu obsahu

EDward Gaming se stávají misty světa a vrací pohár zpátky do Číny!

6. 11. 2021 | 20:10 League of Legends Reportáž
Poslední den Worlds je za námi a my konečně známe mistra světa jedenácté sezóny League of Legends. Stávají se jimi hráči týmu EDward Gaming, kteří po pěti nervy drásajících hrách zvládli udolat korejské giganty DWG KIA. Po dlouhé době jsme se navíc konečně dočkali pořádného dlouhého finále, které si určitě zapamatujeme, jako jedno z těch opravdu nejlepších.
EDG se stávají mistry světa!
EDG se stávají mistry světa!
Zdroj: Riot Games

Pět naprosto famózních her nám konečně prozradilo ten nejlepší tým roku 2021. Čínští EDward Gaming si zvládli poradit s korejskými DWG KIA a jako poslední naděje LPL dokázali vrátit pohár zpátky do Číny. Pro fanoušky korejské ligy LCK se musí jednat o obrovské zklamání, protože v závěrečné TOP 4 měli rovnou 3 týmy, které ovšem všechny zklamaly. Hlavně se navíc ukázal ten největší problém, jaký DWG měli. Jejich botlinka byla oproti EDG o level níže a Viper se konečně dokázal na mezinárodním turnaji ukázat jako ten nejlepší marksman ze všech. Nám ostatním už nezbývá nic jiného, než si počkat na to, co si EDG vyberou, jako své vítězné skiny a jaké postavy to vůbec budou.

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.