Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS jsou prvním postupujícím do play-off Guseppe MČR Tour! Kdo je bude zítra následovat?

12. 11. 2021 | 21:49 League of Legends Live coverage
Titul o mistra ČR v League of Legends je tu, začíná Guseppe MČR v LoL! Osmička elitních týmů se v následujících třech dnech utká o korunu krále domácí scény a také nádherný prize pool ve výši 100 000 Kč. Favority jsou hráči eSuby, ale to neznamená, že je nemůže někdo zaskočit a speciálně Dynamo Eclot společně se SINNERS budou chtít na svém prvním MČR určitě zabodovat.
Coverage Guseppe MČR
Coverage Guseppe MČR
Zdroj: PLAYzone

Tři zastávky Guseppe MČR Tour, dvanáct kvalifikací – to vše vedlo k tomuto momentu. Od 17:00 na našem Twitch kanále započnou souboje v rámci Guseppe MČR. Osm nejlepších týmů rozdělených do dvou skupin po čtyřech, ze kterých po skupinách ve formátu GSL postoupí dva týmy do nedělního play-off, kde se utkají o titul mistrů České republiky. Úvodním duelem je eSuba vs. Inside Games Challengers. Tímto modrým derby, které začíná od 17:00, vás provede šestice našich komentátorů. Všechny informace se dozvíte průběžně v tomto článku, nebo přímo na streamu, tak se za námi nezapomeňte zastavit.


Je to tady dámy a pánové, oficiálně začíná Guseppe MČR v League of Legends. V úvodním duelu uvidíme eSubu proti Inside Games Challengers. Oba týmy jsou připravené, mají nadraftováno, jdeme na to!

eSuba 1:0 Inside Games Challengers

První hru Guseppe MČR v League of Legends si pro sebe zvládají získat podle očekávání hráči týmu eSuba. Sice se nejednalo o nejčistší hru vzhledem k průběhu early game, ale přesto si domácí jednička pohlídala všechny možnosti, jak by se ING Challengers mohli do zápasu vrátit. Draft asi vice méně nehrál žádnou roli, protože eSuba prostě vypadala o úroveň, ne-li dvě lepší. Do druhé hry musí ING Challengers něco za každou cenu změnit, protože přímý pád do losers bracketu asi není něco, co by úplně chtěli.

eSuba 2:0 Inside Games Challengers

Dominance pokračuje, eSuba postupuje bez jakýchkoliv větších problémů přes Inside Games Challengers. Druhou hru už favorité celého MČR vzali pevně do svých rukou a nekompromisně si došli pro výhru. Navíc skvěle provedené taktiky k divům na topu i na botu jsou vykřičníkem pro ostatní týmy, že eSuba dokáže potrestat opravdu každou drobnou chybu. Inside Games Challengers jsou naopak jednu hru od vyřazení, takže budou muset zapnout!

Dynamo Eclot 2:1 Dark Tigers

V souběžně hraném duelu si zvládli Dynamo Eclot těsně poradit s Dark Tigers. Je překvapení už vůbec to, že DNE prohráli druhou hru této série, protože jsou považováni za jednoho ze členů naší elitní trojice a chybovat hned v druhé hře turnaje není úplně ideální. Nicméně stále postupují dále a nás tím pádem čeká hodně předčasné "mini finále", protože DNE narazí na SINNERS, kteří si také dokázali v prvním kole poradit se svými soupeři Inaequalis. Dark Tigers předvedli solidní výkon a v souboji o záchranu mají pravděpodobně větší šance, než Inaequalis.

SINNERS 2:0 Inaequalis

Jak jsme již zmínili, tak SINNERS si v souběžně hraném duelu zvládli poradit s týmem Inaequalis a to docela jednoznačným poměrem 2:0. Nyní je pro ně na řadě důležitý zápas o postup do play-off proti Dynamo Eclot, kteří jsou jejich přímým soupeřem v cestě za titulem. Inaequalis jsou naopak jednu hru od vypadnutí z MČR.

SINNERS 1:0 Dynamo Eclot

První duel v sérii si na své konto připisují SINNERS. DNE nenašli ani se svojí zajímavou kompozicí jakoukoliv odpověď na cokoliv, co jejich protivníci předvedli a nyní budou muset vytáhnout z rukávu další eso, aby se tak brzo nedostali o souboje o vypadnutí z turnaje. Naopak SINNERS mohou být v klidu, protože po první hře je psychická pohoda na jejich straně.

SINNERS 2:0 Dynamo Eclot

Známe prvního postupujícího do play-off, stávají se jimi hráči týmu SINNERS, kteří v zápasu dne zvládli porazit Dynamo Eclot docela přesvědčivě 2:0. DNE nevypadají ve své kůži a bylo to v posledních dvou sériích poznat. SINNERS jsou naopak dobře připraveni a pokud zvládnou své semifinále, tak mohou být opravdu nebezpečným uchazečem o titul krále České republiky. Pro dnes je to už bohužel vše, co se týká streamovaných zápasů. Zítra už ovšem začínáme od 11:30 zápasem o postup do play-off mezi favority celého turnaje eSubou a HEEtem, tak si nastavte budíky, ať to nezmeškáte, dobrou noc!

 

Skupina A
 SINNERS2      
    SINNERS2   
 Inaequalis0      
        SINNERS 
 Dynamo Eclot2      
    Dynamo Eclot0   
  Dark Tigers1      
         
     Poražený A4-   
 Inaequalis-     Vítěz A5 
     Vítěz A3-   
  Dark Tigers-      
Skupina B
 eSuba2      
    eSuba-   
 ING Challengers0      
        Vítěz B4 
  BRUTE Talent1      
     HEET-   
 HEET2      
         
     Poražený B4-   
 ING Challengers-     Vítěz B5 
     Vítěz B3-   
  Brute Talents-      
Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.