Přejít k hlavnímu obsahu

Přichází zima a je čas na pořádné hraní! Mrkněte na nejnovější díl RE-PLAY už dnes ve 23:10

Zima už klepe na dveře a přichází ten čas roku, kdy ve volném čase zasedne mnoho lidí ke svým počítačům a hlavní náplní dlouhých dnů jsou hry. V pořadu RE-PLAY vám už dnes od 23:10 poradí, co si vlastně zahrát a věřte, že paleta žánrů bude hodně velká. Od závodních her až po ty nejkvalitnější střílečky, tak to nezmeškejte!
Nejnovější díl RE-PLAY
Nejnovější díl RE-PLAY
Zdroj: RE-PLAY

Pokud vás zajímá i casual herní scéna, nezapomeňte si dneska večer naladit Primu COOL a pustit si RE-PLAY! V tomto díle se mrkneme na to, jak probíhal Xbox Online Festival 2021, zároveň se můžete těšit na recenze Just Dance 2021, Forza Horizon 5, Mario Party Superstars a Call of Duty: Vanguard. Nebude chybět ani TOP 5, která se tentokrát podívá na zoubek nejlepším FPS hrám. Rozhodně na co se těšit, začíná se ve 23:10, tak si to nenechte ujít!

PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone
Štítky: Prima COOL, re-play
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.