Přejít k hlavnímu obsahu

Nákupní vozíky jsou zpátky ve Fortnite! Kde všude je můžete najít?

19. 11. 2021 | 08:00 Fortnite Update hry
Vrátil se skvělý pomocník, který byl důležitý pro všechny dvojice které chtěly vyhrát. Kde tedy najdeme tento nepohodlný, ale nenahraditelný vozík?
Nákupní vozík
Nákupní vozík
Zdroj: Epic Games

Konečně je zpátky! Ať už jste se s ním snažili o neuvěřitelné trickshoty, nebo si jen krátili cestu, odebrání nákupních košíků byla rána pro Fortnite komunitu. S tím se většina hráčů nesmířila ani po přidání vozidel, které ale po chvíli měly prázdnou nádrž a čerpací stanice se nachází pouze na pár místech. S nákupním vozíkem jsme se neviděli od roku 2019, takže navrácení předmětu mnohé překvapil.

Kde najdu nákupní vozíky?

Nejlepší místo, kde si můžete ulovit svůj vozík, je Retail Row, kde se nachází v nákupních centrech a na parkovištích. Za zkoušku určitě stojí Pleasant Park a Lazy Lake, kde určitě bez vozíku neodejdete. Vozíky nemají pevně určené místo spawnování, takže nemůžete spoléhat, že budou každou hru na stejném místě a budete je možná i hledat. 

Změnilo se ovládání?

Ovládání vozíků zůstalo naštěstí stejné a stále jsou nejlepší, pokud s sebou máte parťáka. Můžete tak společně urychleně opustit místo, zatím co vám spoluhráč na vozíku kryje záda. Vozíky samozřejmě nepotřebují palivo, tudíž je na rozdíl od aut můžete používat po celou hru bez strachu, že vám dojde palivo.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone