Přejít k hlavnímu obsahu

Kkatamina se stala streamerkou s nejvyšším počtem předplatitelů

20. 11. 2021 | 01:47 Twitch.tv Twitch
Twitch streamerka Kim “kkatamina” Mi-young, jejíž hvězda stoupá vzhůru, překonala rekord a stala se streamerkou, která má nejvyšší počet předplatitelů. Rekordu dosáhla, když tento týden zlomila ten dosavadní, který činilo 52 992 předplatitelů neboli subscribers.
Kkatamina se stala streamerkou s nejvyšším počtem předplatitelů
Kkatamina se stala streamerkou s nejvyšším počtem předplatitelů
Zdroj: Instagram - kkatamina

Kkatamina doslova v Twitch žebříčcích stoupá vzhůru od svého debutu v květnu loňského roku. Její popularita nicméně raketově vzrostla až letos, když začala dělat streamy se známými jmény, jako jsou Sykkuno, Valkyrae nebo Ludwig, díky čemuž dosáhla na více než 400 tisíc followerů. Věnuje se především Valorantu a kategorii “Prostě pokec”. 

Nyní tato mladá streamerka dokázala něco, co se nepodařilo ani slavnějším streamerkám, jako jsou Pokimane nebo Amouranth. Kkatamina totiž provedla tzv. subathon, který trval 9 dnů, címž zlomila dosavadní rekord. Během subathonu streamovala takřka nepřetržitě po dobu téměř dvou týdnů, hrála hry jako Mario Party Superstars a Minecraft. Její osobní rekord v počtu subscriberů byl předtím 45 973, což je také působivé, ale s tímto výsledkem byla dle TwitchTrackeru až na 26. pozici.  

Tento týden se Kkatamina dostala přes hranici 53 tisíc předplatitelů, což jí umožnilo překonat dosavadní rekord z letošního září. V době vydání článku má streamerka 56,855 aktivních subscriberů. Více už jich mají pouze kanály CriticalRole, xQc a Gaule. Forma subathonu je na Twitchi poměrně oblíbená, využil ji i streamer Ludwig, který díky němu letos na jaře překonal hranici 100 000 aktivních předplatitelů.