Přejít k hlavnímu obsahu

Český nároďák bude reprezentovat i T9Laky! Místo si vysloužil díky svým konzistentním výsledkům

20. 11. 2021 | 16:05 EA SPORTS FC 24 Přestup
Česká eRepre se rozrůstá! K dosavadním dvěma členům, Emericksonovi a DRMimu, se nově přidává T9Laky z FC Viktorie Plzeň. Lakyho jistojistě znáte, jedná se o dost možná historicky nejlepšího hráče České republiky s profesionálním přístupem na prvním místě.
Lukáš "T9Laky" Pour
Lukáš "T9Laky" Pour
Zdroj: eRepre

Třiadvacetiletý Lukáš "T9Laky" Pour se může pyšnit možná nejlepší kariérou ze všech domácích FIFA hráčů. Díky svým drtivým výsledkům především v minulých letech se probojoval i do světa, kde zanechal svou stopu. Laky má na kontě desítky prvenství z FIFA kompetencí všeho druhu. K jeho největším tuzemským úspěchům se řadí vítězství e:LIGY či nezapomenutelné období, kdy ovládnul CZC.cz iSport Ligu hned třikrát. Odměnou se stal minulý rok, kdy jako první vyhrál cenu eFotbalisty roku. Svůj největší zahraniční úspěch oslavil ve FIFĚ 19, kdy se kvalifikoval na FUT Champions Cup #2 do Londýna mezi 32 nejlepších hráčů světa.

Všechny tyto výsledky stojí za povoláním Lakyho do české eRepre. Dresy s barvami české eRepre už přes půl roku oblékají dva hráči, a to Sparťan Jan "Emerickson" Krupička a Michal "DRMi10" Drastich z Cryptovy, kteří ovládli kvalifikaci. T9Laky se tak stane třetím hráčem na soupisce nároďáku. Vzhledem k tomu, že se zápasy v tomto ročníku hrají 2v2, tak budou do jednotlivých zápasů nominováni hráči dle aktuální formy a souhry.

„Přímá nominace T9Lakyho do eRepre byla otázkou času. Dlouhé roky prokazuje, že patří v Česku mezi absolutní špičku, několikrát byl českou jedničkou žebříčku Global Series a dokáže konkurovat i světovým hráčům. Ceníme si také Lakyho profesionálního přístupu, vždy s ním byla dobrá spolupráce,“ uvedl Daniel Bartošek, manažer eRepre. Ten měl pod svými křídly T9Lakyho už v jednom z dřívějších období, moc dobře jej tak zná.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone

Samotná smlouva byla uzavřena do konce dubna roku 2022, poté obě strany zváží případné prodloužení spolupráce do dalšího období. Reprezentační dres si po krátké odmlce T9Laky opět oblékne v kvalifikaci na eNations Cup 16. a 17. prosince. Mezinárodní klání budete mít samozřejmě možnost sledovat na Twitch kanále eRepre.

„Reprezentovat Česko je pro mě ohromná čest a za tuto možnost jsem nesmírně rád. Budu se snažit splatit důvěru co nejlepšími výkony a pomoct dostat eRepre mezi ty nejlepší země ve FIFĚ,“ zmínil T9Laky při podpisu smlouvy. „Jsme rádi, že Lukáš přijal naši nabídku a stane se součástí našeho týmu eRepre. Věříme, že i díky svým zkušenostem nám pomůže k lepším výsledkům na mezinárodní úrovni,“ řekla k přestupu Iveta Vondrová, ředitelka oddělení fotbalové reprezentace.

Česká eRepre si k této slavnostní příležitosti připravila i parádní uvítací video. Bude T9Laky dobrou posilou?

Štítky: T9Laky, eRepre