Přejít k hlavnímu obsahu

Herní komunita to znovu dokázala. Na streamu se vybralo přes 1,5 milionu korun na charitu

21. 11. 2021 | 18:20 Twitch.tv
Dlouho očekávaná domácí charitativní akce letoška se opravdu vydařila. Agraelus, MADMONQ, LastGameBlitz a další uspořádali ve velkém stylu letošní ročník charitativního streamu na podporu projektu Dejme dětem šanci a nakonec překonali vybranou částku z minulého roku. Díky populárním hostům nebylo nouze ani o zábavu a opravdu kvalitní program.
Agraelus a Dan Vávra
Agraelus a Dan Vávra
Zdroj: Facebook/TheAgraelus

Obrovská charitativní akce Checkpoint Charity Stream plná hvězd je za námi a určitě bude na co vzpomínat. Známé a oblíbené osobnosti se postaraly o celodenní zábavu a program, ať už v rámci naplánovaných segmentů, nebo během volných chvilek. Nuda rozhodně nebyla. Nejdůležitější je však výsledek celého charitativního streamu, jelikož se znovu vybrala astronomická částka na pomoc projektu Dejme dětem šanci.

Prodej lístků
Prodej lístků
Foto: grafika PLAYzone

Letošní charitativní stream překonal dokonce i Agraelovo loňské rekordní vysílání, ve kterém účinkoval Daniel Vávra, kde se na dobrou věc vybral senzační jeden milion korun. Tentokrát se však dostavilo daleko více známých tváří a i produkce streamu se posunula na vyšší úroveň. Není se proto ani čemu divit, když se první milník půl milionu korun překonal už odpoledne. Dle očekávání se částka vyhoupla na rovný milion během bloku, kde spolu znovu účinkovali Agraelus a Dan Vávra.

Znovu se ukázalo, že solidarita streamerské i herní komunity nezná hranic. Tentokrát se navíc na milionu neskončilo, během vysílání se částka totiž vyhoupla na více než 1 300 000 korun. Kromě všech dobrosrdečných diváků nemalými částkami přispěli i účinkující streameři a další zúčastněné osobnosti, ale také známé tváře, které se na akci přímo neobjevily. Dan Vávra navíc znovu zaslíbil poslat ohromnou částku z vlastní kapsy, rovných 200 000 korun. A není sám, Agraelus na streamu také oznámil, že ke konečné částce dohodí něco ze svého. 

Dostáváme se tak nakonec na více než neuvěřitelných 1,5 milionu korun, které poputují na pomoc dětem, a to právě díky organizátorům, hostům a hlavně všem, kteří se rozhodli přispět. Když se na chvilku vzdálíme od charity, stream sám o sobě stál rozhodně za to. Už jenom složení a program napovídají, že o zábavu nebylo nouze. A kde nestačili baviči a streameři, o show se postaral Radovan. Pojďme si společně připomenout několik skvělých okamžiků z vysílání.