Přejít k hlavnímu obsahu

Zpátky do pravěku mezi dinosaury! Nejnovější díl RE-PLAY už dnes ve 23:10

Začátek týdne, nový díl pořadu RE-PLAY, co více si přát. Tentokrát zavítáme do pravěku mezi dinosaury v rámci recenze na Jurassic World Evolution 2. Kromě historie nás ovšem čeká i současnost. Bavíme se o nejnovějším dílu ze série Call of Duty s názvem Vanguard, které je pod drobnohledem vzhledem ke konkurenci ostatních titulů, jako například Battlefield a Halo.
Nejnovější díl RE-PLAY
Nejnovější díl RE-PLAY
Zdroj: RE-PLAY

Pokud vás zajímá i casual herní scéna, nezapomeňte si dneska večer naladit Primu COOL a pustit si RE-PLAY! V tomto díle podíváme na zoubek očekávaného Elden Ringu díky uzavřené betě. Nebudou chybět ani recenze a tentokrát se můžete těšit na Jurassic World Evolution 2 a multiplayer Call of Duty: Vanguard. Navíc pro vás je připravené speciální téma ke hře Call of Duty 4, tak si nenechte ujít dnes už od 23:10!

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone
Štítky: Prima COOL, re-play
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.