Přejít k hlavnímu obsahu

Trable v táboře EERINESS MARVO! Na MČR nemůže nastoupit DOCKSTAR, náhradou je NIO

24. 11. 2021 | 17:36 Counter-Strike 2 MČR
Vodafone MČR v počítačových hrách nám už začalo. Jeden z týmů ale i přesto musel na poslední chvíli zasáhnout do soupisky, jeden z jeho hráčů měl totiž pozitivní test na COVID-19 a nebude se moci turnaje přímo v Brně zúčastnit. Týmu bylo ale samozřejmě povoleno si sehnat okamžitou náhradu.
NIO
NIO
Zdroj: eSuba

eSuba a GLORE už bojují na první mapě letošní mistrovství, tým z druhé skupiny, EERINESS MARVO, má ale takto těsně před začátkem svého počínání úplně jiné starosti. Dominik 'DOCKSTAR' Putirka totiž byl těsně před turnajem pozitivně testován na COVID-19 a jeho účast je tedy znemožněna. Týmu byla udělena výjimka možnosti změny v sestavě, jelikož EERINESS MARVO neměli na soupisce trenéra ani náhradníka.

Takto na poslední chvíli si najít náhradu, to samozřejmě nebyl jeden z těch jednodušších úkolů. Hráči ale rychle rozhodili sítě a ve výsledku vzniklo několik hezkých variant, ze kterých bylo možné vybírat. Volba nakonec padla na hráče, který hraní na největších pódiích domácí scény zná moc dobře. Řeč je o Dominiku 'NIO' Maxianovi, jenž na tuto nabídku kývl a na Vodafone MČR v CS:GO se představí v kariéře již počtvrté. Jeho největším dosavadním úspěchem je třetí místo z loňského roku s eSubou, v ostatních vystoupeních nepostoupil ze skupiny.

Z hlediska individuálních kvalit je to sice posila znamenitá, týmu se ale tímto naruší souhra, což je takto těsně před startem turnaje samozřejmě velká potíž. EERINESS MARVO sice patří mezi největší outsidery turnaje, po téhle přítěží se ale jejich šance na jakýkoliv, byť sebemenší úspěch, opět ztenčila. Na druhou stranu se ale můžeme těšit na o to více uvolněnou hru, ve které pokud někdo zazáří, tak to oponentům může dělat potíže.

Sestava EERINESS MARVO pro Vodafone MČR 2021:

 Česká republika Pavel 'replay' Vaněk
 Česká republika Matěj 'stinx' Štorek
 Česká republika Dominik 'desty' Černý
 Česká republika Patrik 'Lastík' Ptáček
 Slovensko Dominik 'NIO' Maxian

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone
Štítky: eEriness, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.