Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS po vypjaté první mapě porážejí EERINESS MARVO 2:0 a my se dočkáme předčasného finále

25. 11. 2021 | 21:55 Counter-Strike 2 Reportáž
Čtvrtým zápasem letošního Vodafone MČR v CS:GO byl duel mezi SINNERS a EERINESS MARVO. Favorit zde byl více než jasný, kouzlo MČR ale opět působilo a nervozita byla kolem stage cítit. Outsider svého soupeře trápil, ale pár drobností rozhodlo o nešťastném osudu první mapy, na který následovala i prohraná druhá. Stinx a spol. se ale nemají za co stydět a budou určitě kousat nadále.
SINNERS
SINNERS
Zdroj: PLAYzone / MČR

Tak takový začátek druhého čtvrtečního duelu nikdo nečekal! Mapa Overpass umí SINNERS potrápit, ale až takový odpor se od EERINESS MARVO nečekal. První stranu se jim totiž podařilo vyhrát 9:6 a další tři body přidali okamžitě po změně stran. Diváci obou táborů si zápas náležitě užívali a utvořili parádní atmosféru. Větší humbuk ale vytvořili fanoušci SINNERS, kteří svůj tým táhli za comebackem a znemožnění velkého překvapení. Za stavu 12:12 se však EERINESS podařilo zazlobit dvěma body. SINNERS se pro spoustu kol opravdu nadřeli, a i když se poprvé v zápase dostali do vedení 15:14, tak v posledním kole museli zvládnout situaci 3v5.

SINNERS fans
SINNERS fans
Foto: PLAYzone / MČR

Přešlo se tedy na mapu Nuke, což je doména hříšníků. Začít sice museli za útočnou stranu, ale to jim vůbec nevadilo, protože od samotného začátku sbírali jeden bod za druhým. EERINESS MARVO se za obranu nezmohli na delší sérii než dvě vyhraná kola v řadě, což znamenalo prohranou silnější stranu 6:9. Podařilo se jim sice vyhrát pistolky, ale více než jeden další bod už nepřidali a na silné mapě soupeře byli o krůček pozadu. Celou show čtvrtečního dne zakončil beastik 1v2 clutchem a výhra 16:8 byla na světě. Velkou zajímavostí je, že z řady SINNERS nikdo nevyčníval a na skutečné hvězdné výkony hříšníků si budeme muset počkat do dalších dní.

SINNERS vs. EERINESS MARVO
SINNERS vs. EERINESS MARVO
Zdroj: Zápasovník
MČR PC
Štítky: MČR, SINNERS, eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.