Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS potvrzují svoji formu a postupují do finále MČR!

27. 11. 2021 | 18:10 Counter-Strike 2 Reportáž
Play-off započalo zápasem SINNERS vs. Dynamo Eclot. Favorizovaný vítěz skupiny B vyzval tým z druhého místa skupiny A, veto jako mapy určilo Inferno, Ancient a Mirage, což značilo, že můžeme očekávat velkou bitvu!
SINNERS
SINNERS
Zdroj: PLAYzone

Jako první bylo na programu Inferno, volba týmu Dynamo Eclot. SINNERS se ale pick/ban hodně povedl, protože jsou na něm také hodně silní, vždyť včera si jej sami vybírali. Opět ale začali za útok, který jim dost vyhovuje. Na dnešek se hříšníci navíc naladili opravdu dobře a v duelech nedávali soupeři vůbec žádný prostor. Pokud DNE chtěli úspěšně ubránit jedno z položišť, tak se musel individuálně vyšvihnout jeden z hráčů. 9:6 sice nemusí znít tak hrozivě, ale odstup se začal po změně stran zvětšovat a zvětšovat. Jediný bod vystřelil entry killem capseN, jinak už Dynamo Eclot nedalo ani bod a SINNERS šli po suverénním představení do vedení v sérii 1:0.

beastik
beastik
Zdroj: PLAYzone / MČR

Hráči Dynamo Eclot se odmítali vzdát bez boje a soupeře poslat do finále bez nějaké snahy. SINNERS sice vykročili do druhé mapy výhrou čtyř kol, obranná tvrz DNE ale najednou začala být neprostupná. Dobře vyladěnou formu potvrdil nbqq a capseN začal opět sázet jeden AWP kill za druhým. Hříšníci už se v první polovině zmohli jen dva další úspěšné útoky a výsledek první poloviny byl stejný jako na první mapě, jen v opačném gardu. Ale prohrané pistolky a dvě následná kola, a byli jsme zase tam, kde jsme začali. Ruka zuřivého NEOFRAGa opět řádila, na Ancientu je prostě jako doma. Dynamo Eclot se naposledy třemi vyhranými body v řadě ještě jednou nadechli, SINNERS už si to ale až na jednu výjimku pohlídali a po výhře 16:13 míří do finále!

SINNERS vs. Dynamo Eclot
SINNERS vs. Dynamo Eclot
Zdroj: Zápasovník
MČR PC
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.