Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo se stane MVP letošního MČR? Hlasovat můžete celý den

28. 11. 2021 | 12:41 Counter-Strike 2 Turnaj
Vodafone MČR v CS:GO se dostává do finálního dne. Kromě samotných zápasů nás čeká ještě jedna milá povinnost, kromě korunování nových šampionů totiž budeme vyhlašovat také cenu nejužitečnějšího hráče turnaje, neboli MVP.
MATYS vs. NEOFRAG
MATYS vs. NEOFRAG
Zdroj: PLAYzone

V průběhu celého turnaje jsme se dočkali spoustu znamenitých individuálních výkonů, které fanoušci náležitě ocenili. Konzistentnost je však z hlediska statistik také hodně klíčová, jeden nebo dva dobré výkony vás mezi absolutní domácí špičku jen tak nevystřelí. V průběhu sobotního večera jsme hledali dva hráče, kteří nejvíce vystupovali z davu, a ti se utkají o titul MVP. Tuhle cenu na výstavišti naposledy získal Dominik 'Fraged' Herz.

Za tým SINNERS nešlo do finálního výběru zvolit nikoho jiného než Adama 'NEOFRAG' Zouhara, jenž se rozjížděl pomalu, ale především díky dvěma třicítkám na Ancientu vyletěl ke hvězdám. Ten byl vyhlášen nejužitečnějším hráčem minulého ročníku, který proběhl online, a mohl by potvrdit pozici největší hvězdy domácí scény.

NEOFRAG
NEOFRAG
Foto: PLAYzone / MČR

Z řad druhého semifinalisty ENTERPRISE byl výběr o něco složitější. Většina hráčů tohoto týmu už na turnaji měla zápas, ve kterém zářila a statisticky je hodně nahoře. Nejvíce zářivé výkony však předváděl Matúš 'matys' Šimko, jenž si neuvěřitelně věří, i když hraje je na MČR vůbec poprvé. Je playmakerem v pravém slova smyslu.

Do hlasování veřejnosti o titul nejužitečnějšího hráče Vodafone MČR v CS:GO můžete hlasovat na Facebook stránce Rádio SPIN 96,2. Vybrat svého favorita můžete do druhé finálové mapy, po které proběhne vyhlášení.

MATYS
MATYS
Foto: PLAYzone / MČR
MČR PC
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.