Přejít k hlavnímu obsahu

BRUTE představují novou sestavu! EYO nadále pokračuje, kdo jej tentokrát doplní?

4. 12. 2021 | 09:02 Counter-Strike 2 Přestup
Jak už bývá zvykem na domácí scéně, před novou sezónou se můžeme těšit na celou řadu změn a rošád. Jako první se však, možná nečekaně, s týmem pro rok 2022 vytasili v BRUTE, a to bez nějakého přehnaného povyku. Jakým směrem má organizace v podpoře CS:GO namířeno?
Sestava pro rok 2021
Sestava pro rok 2021
Zdroj: BRUTE

V posledních dvou letech se na BRUTE žene kritika ze všech možných stran. Původní základy organizace jsou fuč a místy se jen čeká, co na poli Counter-Strike: Global Offensive předvedou příště. Letošní sestava se nepokusila o MČR a definitivně se rozloučila se Sazka eLEAGUE. Otázka byla tedy jasná – budou BRUTE pokračovat v podpoře CS:GO nadále? Odpovědi jsme se dočkali včera, ačkoliv představení nové sestavy proběhlo hodně v tichosti.

Největší nadějí BRUTE je výchova mladých hráčů, vždyť šlo o poslední přestupní stanici hráčů pro jména jako Andrej 'Adejis' Kameništiak, Matúš 'matys' Šimko nebo Simon 'KWERTZZ' Horák, než se dostali do jednoho ze špičkových domácích týmů. Fanouškům tak nezbývá než doufat, že se i tentokrát podařilo managementu vybrat ty správné mladíky, kteří mají potenciál zářit, ideálně již při angažmá v BRUTE. Vzhledem k formě představení bez jakéhokoliv vyjádření však ambice organizace neznáme. Nedá se ale příliš očekávat, že půjde o hráče na “full-time”, jinak by kolem nich větší humbuk. Jak důležité je CS:GO od příchodu Semtexu, jen těžko odhadovat.

Pojďme ale ke složení. V čele týmu zůstává zkušený 29letý matador Ondřej 'EYO' Šťastný a spolu s ním najdeme v základní pětici také Adama 'W0LF' Antoše. Vedle nich bylo ale potřeba vybudovat nový kádr. Přímo z vlastní juniorky si BRUTE vytáhli Tibora 'SiKO' Puteru, sestavu pak doplňují Vojtěch 'M1nT' Pauš a Boris 'BORO' Jánoš. Celá pětice spolu hraje již od začátku 39. sezóny ESEA lig, kde ji najdeme v divizi Intermediate. Oficiální představení ale přišlo až nyní, takže se dá očekávat, že vedení je s novou pěticí spokojeno. Úspěch v této soutěži by byl prvním hezkým krokem, bude však zajímavé sledovat, jak si tým povede v domácí konkurenci.

Nová sestava Semtex.Brute:

 Česká republika Ondřej 'EYO' Šťastný
 Česká republika Adam 'W0LF' Antoš
 Slovensko Tibor 'SiKO' Putera
 Česká republika Vojtěch 'M1nT' Pauš
 Slovensko Boris 'BORO' Jánoš

Zdroj: @brute.gg
Štítky: Team Brute
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.