Přejít k hlavnímu obsahu

Je babičkou a hráče kosí jako na běžícím páse, povedl se jí triple kill

6. 12. 2021 | 10:53 Warzone Zajímavost
Musíme si přiznat, mladí lidé tvoří obrovskou část herní komunity. Nestane se vám tak každý den, že hrajete League of Legends, Overwatch, nebo Call of Duty: Warzone a ze 360 stupňů, sta metrů a do hlavy vás trefí důchodce. Něco podobného se Tiktokerce s přezdívkou Tacticalgramma stává pořád. Je totiž nadšenou hráčkou Warzone a klidná ruka a přesné míření jí není cizí.
Tacticalgramma
Tacticalgramma
Zdroj: Twitch.tv/Tacticalgramma

V Call of Duty: Warzone najdeme spoustu nástrojů pro likvidaci nepřátel. Vedle normálních odstřelovaček, útočných pušek a dalších zbraní lze nalézt i killstreaky, jako UAV, Precision Airstrike nebo Combat Bow. Právě Combat Bow je jednou z nejsmrtonosnějších a zároveň nejpřesnějších zbraní ve hře. Tento luk totiž ve většině případů sundá jakéhokoliv hráče či dopravní prostředek. Jak se ale ukázalo, zbraň se stává ještě smrtelnější v rukách tiktokerky Tacticalgramma. Tato důchodkyně je totiž zapáleným fanouškem Warzone, a tak se jí, jako každému, občas povede nějaká šílenost.

Kam se hrabou lučištníci z Pána prstenů, nebo Hawkeye z Marvel Cinematic Univerza. Pravým neohroženým lučištníkem je právě Tacticalgramma, která svou dominanci ukázala v jedné z her. Zatímco v rukou měla svůj Combat Bow a stála na vrcholu budovy, pod ní projížděla skupinka nepřátel, která netušila, co na ně babča chystá. Když tak vystřelila, nejen, že zabila všechny 3 najednou, ale rovnou je všechny poslala do Gulagu. Samotná tvůrkyně, i její spoluhráči, byli všichni překvapení a nadšení. Až příště budete se slovy "pitomý cheater" dehonestovat protihráče, vzpomeňte si, že vám headshot mohla dát právě Tacticalgramma.

@tacticalgramma

OMG I laughed so hard! #funny #gamer #laugh #grandma #gaming #duetthis #fyp #cod

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey
Zdroj: dexerto.com
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.