Přejít k hlavnímu obsahu

Jaké byly poslední momenty 2. kapitoly? Rekapitulace toho nejzajímavějšího

6. 12. 2021 | 09:50 Fortnite Zajímavost
Epic Games si pro nás připravili parádní rozloučení s druhou kapitolou Fortnite, jež trvala dlouhé dva roky. Rozloučení proběhlo formou live eventu, který si tu teď můžeme připomenout.
The End
The End
Zdroj: Epic Games

Po dvou letech a osmi pestrých sezónách se loučíme s druhou kapitolou Fortnite. Avšak před samotným koncem proběhl dlouho očekávaný live event "The End", kde se hráči spojili, aby porazili Cube Queen. Po eventech, jako byl Marvel Villain Galactus nebo Operation Sky Fire, víme, že Epic ví, jak dělat skvělé eventy a The End nebyla výjimkou. Pokud jste event nestihli, tak se nic neděje, protože Fortnite na svůj YouTube nahrál kompletní záznam z eventu.

Co všechno se tedy během eventu odehrálo?

Závěrečný event byl plný akce od začátku do konce. Cube Queen byl boss, za kterého by se nemuselo stydět ani Dark Souls a ze začátku jste možná i cítili bezbrannost vůči její armádě. Pokud jste ale čekali, že bude mít s hráči slitování, tak jste se mýlili. Došlo k totiž věci, kterou nejspíše nikdo nečekal, a tím bylo odstranění legendární kostky Kevina. Setkáte se s úplně novými postavami ve hře, včetně herce Dwayna Johnsona. Mysleli jste si, že jste konečně vyhráli? Omyl! Po omráčení se probudíte v moři, které obklopovalo ostrov. Nezbývalo už nic, než jen sledovat jak Cube Queen dosáhla svého cíle a odstraní původní ostrov, na kterém jste strávili celou druhou kapitolu.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Fortnite event