Přejít k hlavnímu obsahu

Jaké jsou ty nejlepší zbraně, které přinesla nová sezóna?

9. 12. 2021 | 11:36 Fortnite Update hry
Zbrusu nová kapitola přináší spoustu změň pro náš arzenál zbraní. Jaké jsou ale ty nejlepší zbraně, které nová sezóna přinesla?
Chapter 3 season 1
Chapter 3 season 1
Zdroj: Epic Games

Po dvou letech se můžeme těšit úplně nové kapitole Fortnite. Mapa hry se doslova otočila vzhůru nohama a na aktální mapě najdeme nové, ale i staré známé lokace. A myslíte si, že změna se zbrání netýká? Naopak, rozloučili jsme se s oblíbenými zbraněmi jako je standartní AR, SMG nebo brokovnice, které známe od úplného počátku Fortnite Battle Royale. Na jejich místo se dostaly nové a překvapivě dobré zbraně, na které si ani nemusíme dlouho zvykat. Pojďme se tedy podívat, jaké jsou ty nejlepší nové zbraně, které nás budou provádět po první sezónu třetí kapitoly.

5. Auto shotgun

Tahle nová zbraň, která se svým principem velice podobá tactical brokovnici z minulých sezón, je bez pochyby skvělá verze, se kterou si můžete pořádně zahrát. Brokovnice sice v současné sezóně nehrají tak důležitou roli a jsou citelně slabší, ale díky její rychlosti palby s ní můžete uštědřit nemalé poškození na blízkou vzdálenost. To z ní dělá nedílnou součást výbavy každého hráče.

Auto Shotgun
Auto Shotgun
Foto: Epic Games

4. Hunter Bolt-Action Sniper Rifle

Sniperka, která není vzácná a můžete jí běžně najít ve hře? Právě to je nová odstřelovačka, kterou nemusíte hledat v dropech nebo u nebezpečných NPC. V dobrých rukou dokáže udělit pořádné poškození a to i na dalekou vzdálenost. Do jednoho zásobníku se vlezou 3 náboje, které jsou schopny zabít hráče i s 200 HP. Tudíž je zbytečné se ptát, jak moc je nová sniperka důležitá pro výhru.

 

Sniper
Sniper
Foto: Epic Games

3. Striker Pump Shotgun

Na našem seznamu musí být nástupce slavné pumpy, která nás s příchodem nové kapitoly opustila. Může se zdát, že je od svého předchůdce nerozlišitelná, má však své rozdíly, které je lepší dobře znát. Její rozprostření je menší, pokud zaměřujete a uděluje menší poškození. To pořád nemění nic na tom, že je schopná zabíjet na 1 výstřel a stále je silnější oproti automatické brokovnici, kterou jsme umístili na 5. místě. 

Striker Pump Shotgun
Striker Pump Shotgun
Foto: Epic Games

2. Stinger SMG

zasloužené druhé místo si zaujímá Stinger SMG, který musel svým poškozením a rychlostí střelby uchvátit každého. SMG je schopné udělit neskutečných 288 bodů poškození za vteřinu a probourat se skrz materiál. V situaci, kdy brokovnice nejsou to, co bývaly, je Stinger skvělá volba.

Stinger SMG
Stinger SMG
Foto: Epic Games

1. MK-SEVEN ASSAULT RIFLE

Svým způsobem premiéra pro Fortnite, a hlavně skvělá zbraň. MK-Seven je vybavený optickým hledím, které hráči dodá až skoro Call of Duty pocit. Vysoká kadence a poškození dělá z této zbraně naprostý klenot každého hráče, který si jde pro vítězství. Jediné, na co si budete muset u zbraně zvyknout, je silný zpětný ráz, avšak rozhodně to není tak obrovský problém, zvyknete si po několika hrách. Se svou schopností udělit až 225 bodů poškození za sekundu a dostupností ze sebe dělá tu nejlepší zbraň, se kterou si můžete v současné sezóně zahrát.

MK-SEVEN ASSAULT RIFLE
MK-SEVEN ASSAULT RIFLE
Foto: Epic Games