Přejít k hlavnímu obsahu

Jaké bylo MČR 2021? Neprobádané detaily největší akce roku přinese COOL Esport už dnes večer

Je za námi největší esportová akce roku, složená z Vodafone MČR v počítačových hrách a Samsung MČR v mobilních hrách. Oba tyto eventy se odehrály koncem listopadu na Brněnském výstavišti a desítky týmů se utkaly o poháry ve třech různých titulech – CS:GO, Wild Rift a Brawl Stars. Na kompletní reportáž se můžete těšit už dnes od 23:55 na Prima COOL, tak to nezmeškejte!
Nejnovější díl COOL Esport je tady!
Nejnovější díl COOL Esport je tady!
Zdroj: COOL Esport

Kromě již zmíněného MČR se v nejnovějším díle pořadu COOL Esport podíváme také do tábora organizace eSuba, ze kterého vybereme naše tři nejpopulárnější osobnosti, jaké modro-černými barvami během svých kariér prošly. Koukneme se také na zoubek V4 Future Sports Festivalu. A na závěr máme přichystanou soutěž pro všechny pořádné hráče o myšky od Logitechu. Tak neváhej a pusť si ve 23:55 Prima COOL, budeme se těšit!

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.