Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone.cz verze 3.0 je tady! Jak se vám líbí nová podoba našeho webu?

13. 12. 2021 | 10:00 Všechny hry PLAYzone
Den D konečně nastal. Před třemi lety a třemi měsíci jsme k devátému výročí portálu PLAYzone.cz odhalili kompletní proměnu webu. Od té doby jsme jej drobně pilovali, ale bylo zřejmé, že celkový design si vyžádá budoucí ještě jeden velký zásah. Dalších devět let jsme čekat nechtěli, proto právě dnes představujeme zbrusu nový kabátek PLAYzone.cz.
Nový web je tady!
Nový web je tady!
Zdroj: PLAYzone.cz

Od minulého launche jsme načerpali spoustu zpětné vazby i kritiky, a na základě ní jsme začali pracovat na upgradu. Dnes odhalený web je vykročením do světa moderního designu, který je více grafický a potěší tak mobilní uživatele. Hodně jsme dbali na přehlednost obsahu, protože s neustálým růstem nastává nekonečný boj s obsahovou přehlceností webu. Finálně jsme tak dali sbohem některým již archaickým funkcím, ačkoliv stále měly své fanoušky. Opět si všichni budeme zvykat, ale věříme, že si nový design skutečně zamilujete. Využít totiž můžete i populární “dark mode”, který naleznete v horním menu. Spuštěním “PLAYzone 3.0” všechno ale teprve začíná.

V tuhle chvíli jde o první etapu nové éry, v rámci které ještě určité součástí webu nejsou v podobě, jež bude korespondovat s novými dominantami PLAYzone.cz. Nejvíce práce nás čeká na přepracování a zdokonalování turnajového systému z hlediska funkčnosti i designu a zkrášlit bude potřeba čím dál oblíbenější Zápasovník. U obou těchto důležitých zákoutí si můžete všimnout, že byly do nového kabátku překlenuty v takřka původní podobě. Nechtěli jsme totiž čekat a dostat se do uzavřeného kruhu. Věříme ale, že se nám i tyto klíčové součásti dnešních stránek podaří vyladit k dokonalosti a v blízké době je budeme schopni také představit veřejnosti.

Dnešní den vnímáme jako velký krok kupředu, možná jako ještě o dost větší než byl ten minulý, ačkoliv časový odstup před první proměnou (rovných devět let) byl podstatně větší. Práce na vylepšování nejen designu, ale hlavně funkčnosti jednotlivých prvků a funkcí, samozřejmě budou pokračovat i nadále – ať si udržíme novou nastolenou laťku a postupně ji dokážeme ještě posouvat výše a výše. V hezčím kabátku se nám všem bude lépe pracovat, a věříme, že i vy se budete na PLAYzone.cz opět cítit o něco lépe. Pro vás to přece jenom děláme. S jakoukoliv konstruktivní a věcnou zpětnou vazbou se tak neváhejte obrátit na naše sociální sítě. Děkujeme!

Statistiky PLAYzone.cz
Statistiky PLAYzone.cz
Zdroj: PLAYzone
Štítky: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.