Přejít k hlavnímu obsahu

Headshot! Streamer hrál CoD: Vanguard za pomocí bubnů bonga

15. 12. 2021 | 08:20 Všechny hry Zajímavost
Kreativita hráčů nebere konce! Nedávno streamer s přezdívkou DeanoBeano streamoval Call of Duty: Vanguard a měl u toho neobvyklý ovladač - pár bubnů bonga z Donkey Konga. Dokonce díky nim dokázal dát headshot.
Headshot! Streamer hrál CoD: Vanguard za pomocí bubnů bonga
Headshot! Streamer hrál CoD: Vanguard za pomocí bubnů bonga
Zdroj: DeaonBeano

Není to ovšem jeho první takový počin, neboť už jsme ho mohli vidět porazit nepřítele za pomoci piána nebo bubnů. Jiný nápaditý vynálezce zase vytvořil funkční ovladač třeba z bagety

Diváci mohli během streamu sledovat, jak DeanoBeano běhá a obecně je docela hbitý na to, že ovládat hru skrze pár bubnů může být značně omezující.  Pro ty neznalé - Donkey Konga je hudební hra na Gamecube z roku 2004. Trochu připomíná Guitar Hero, hráči mají bubnovat tak, jak jim naznačuje obrazovka. Hra zahrnovala licencovanou hudbu čítající na 30 songů od různých umělců, ať už to byli Blink-182, Kylie Minogue, Take That a nebo Jamiroquai.

Tak jako tak, DeanoBeano zase dokázal překvapit a jsme zvědaví, s čím přijde příště. A co vy, troufli byste si hrát střílečku, kde jde o přesnost, za pomocí hudebního nástroje? Máte sami nějaké nápady na další speciální herní ovladače? 

Zdroj: FragHero