Přejít k hlavnímu obsahu

Ninja se znovu objeví na televizních obrazovkách. Propůjčí hlas postavě v novém Hotelu Transylvánie

14. 12. 2021 | 17:23 Twitch
Ninja znovu dokazuje, že je stále možné se posouvat kupředu. Pro oblíbeného streamera není účast v mainstreamových médiích žádnou novinkou, ovšem tentokrát získal další jedinečnou příležitost. Ninja se objeví ve čtvrtém pokračování animované série Hotel Transylvánie, kde propůjčí svůj hlas jedné z postav!
Ninja v novém filmu Hotel Transylvánie
Ninja v novém filmu Hotel Transylvánie
Zdroj: 42 West/Sony Pictures Animation

Populární Twitch streamer Tyler 'Ninja' Blevins se rozhodně neztratí. Za jeho kariéru jsme už několikrát mohli sledovat, že se jeho působnost neupíná pouze k osobnosti hvězdného streamera, ale že se umí chopit i dalších příležitostí a hravě tak pronikat i do dalších médií. A historie se opakuje. Ninja se znovu objeví v televizi, kde doplní obsazení v animovaném filmu Hotel Transylvánie: Transformánie.

Oblíbeného streamera tak uvidíme po boku hereckých hvězd, jako jsou Selena Gomez, Andy Samberg, Adam Sandler, Steve Buscemi a další. Čtvrté pokračování této animované série bude ale letos již Ninjovým druhým filmem, ve kterém bude účinkovat. Na začátku roku jsme ho totiž mohli vidět debutovat ve filmu Free Guy s Ryanem Reynoldsem v hlavní roli.

Ninjův kariérní růst do mainstreamových médií se ovšem vůbec neomezuje pouze na filmy. Americký streamer se objevil například v hudební soutěžní show The Masked Singer. Dal o sobě znatelně více vědět širšímu publiku i ve svém živlu, když v roce 2018 hrál Fortnite společně s Drakem nebo Travisem Scottem. Ninja prozatím nejčastěji ve svých rolích vystupoval sám za sebe, nyní ale uvidíme, jak mu půjde dabing.

První Hotel Transylvánie debutoval v roce 2012 a každé 3 roky přišel s dalším úspěšným pokračováním. Animovaná franšíza vydělala více než 1,3 miliardy dolarů a expandovala i dále to televizních seriálů a právě i videoher. Není proto divu, že tvůrci v dalším pokračování sáhli po oblíbené osobnosti ze světa gamingu.  Ninjův výkon budeme moct sledovat při světové premiéře 14. ledna 2022, kdy se konečně dostane do kin.

Štítky: Ninja