Přejít k hlavnímu obsahu

Poraz Artixe, Bendera nebo spajKKa o 40 000 Kč!

16. 12. 2021 | 08:05 Warzone Turnaj
Chyběly vám na naší scéně nějaké ty Warzone turnaje? Tak to pro vás máme dobré zprávy, Esport liga pořádá akci, ve které si budete moct zahrát proti největším hvězdám českého internetu a pokud je porazíte, tak k vám dokonce zamíří naprosto parádní finanční odměna ve výši 40 000 Kč. Neváhejte a registrujte se ještě dnes!
Warzone turnaj je tady!
Warzone turnaj je tady!
Zdroj: Esport liga

Konec roku znamená návrat oblíbeného seriálu Battlegrounds, který se tentokrát vydává do  vod Call of Duty: Warzone. Této výzvy se budou účastnit osobnosti, které mají ke hře blízko. Zapojit se budou mít možnost i fanoušci jak samotné hry, tak právě streamerů, kteří do turnaje byli pozváni.

A kdo se vlastně Battlegrounds bude účastnit? Máme tu celou řadu tváří, které jste na Esport lize ještě vidět nemohli: Bladeito, J1nys, Alkan, Bender, Clareginger, Brcek, JirkesTV, spajKK, Artix a RedgieBeardo.

Velkou motivací je rozhodně prize pool 40 000 Kč a disky od WD_Black – vítězný tým bere vše! Streameři mezi sebou budou mít vlastní tabulku, ve které se bude hrát o 100 předplatitelů na Twitchi.

Odměny za turnaj
Odměny za turnaj
Foto: Esport liga

Nebyly by to ale Battlegrounds, kdyby se celá akce pořádně nezkomplikovala. Hrát se bude v týmech o třech hráčích a celá akce bude zastřešena třemi výzvami:

  • Mini royale: První kill musí být melee, Zabíjení střelnými zbraněmi je povoleno od startu první zóny
  • Plunder: Pro odesílání peněz lze využívat pouze Helipady, Loadout jen raketomet a pistole
  • Rebirth Island: Tradiční team deathmatch (vyhrává tým, který má na konci nejvíce killů)

Již brzy odstartují dvě otevřené kvalifikace z nichž postoupí 7 nejlepších týmů do finále, které se odehraje v sobotu 18. prosince. Streameři budou své snažení vysílat na svých kanálech, ale hlavní společný stream bude probíhat na Twitch kanále esportligacz.

Štítky: Warzone
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.