Přejít k hlavnímu obsahu

Twitch rekapitulace za rok 2021 je konečně tady. Jak se k ní dostanete?

16. 12. 2021 | 18:32 Twitch
Každoroční rekapitulace dění na Twitchi je konečně k dispozici. Pokud vás zajímá, jak jste si vedli v roce 2021, je tento článek právě pro vás. Podrobné informace jsou sice dostupné veřejnosti, ale možná budete muset provést několik kroků, abyste se k nim úspěšně dostali. Povíme vám, jak na to.
Twitch Recap 2021
Twitch Recap 2021
Zdroj: Twitch

Rok se pomalu blíží ke konci, což také znamená, že se na Twitch vrací roční rekapitulace. Platforma každoročně rozesílá rekapitulační zprávy, a to jak streamerům, tak samozřejmě i divákům. Pokud vás tato vychytávka zajímá, měli byste se nejprve ujistit, že na svém účtu máte správné nastavení. Bez něj se k tomuto obsahu nedostanete.

Abyste e-mail zaručeně obdrželi a nic vám neuniklo, musíte si na svém Twitch účtu povolit marketingová e-mailová upozornění. Kde to najdete? Stačí se přihlásit na Twitch a skočit do nastavení, kde najdete záložku "Oznámení" (pátá zleva). Následovně stačí otevřít možnosti oznámení "E-mailem", kde na vás vyskočí opravdu bohatý výběr. 

Vy hledáte možnost s označením "Marketing", která by měla být úplně dole. A to je vše, už jen zaškrtnout a hotovo. Pokud vidíte fialovou značku zaškrtnutí, vše je v pořádku.  V obdrženém rekapitulačním e-mailu se uživatelé mohou podívat na podrobné detaily, jak moc sledovali Twitch, kteří streameři byli nejžádanější a nejsledovanější, ale i s kým sdíleli své diváky.

Štítky: Twitch