Přejít k hlavnímu obsahu

Rekklesova premiéra nedopadla dobře. Karmine Corp nestačí v prvním zápase na KOI Squad

17. 12. 2021 | 10:00 League of Legends Reportáž
První zápas s novou sestavou si určitě hráči Karmine Cop představovali jinak. Jejich úvodním protivníkem se stal v rámci přátelského klání španělský KOI Squad, který vlastní známý komentátor Ibai společně s fotbalovou legendou Gerardem Piquém. Pro Rekklese se tak nejedná o ten nejlepší vstup do nového týmu, ale je stále brzy na to hodnotit schopnosti KC a jeho samotného.
Rekkles vstupuje do KC prohrou
Rekkles vstupuje do KC prohrou
Zdroj: Riot Games

Přátelská utkání jsou vždycky spíše exhibicí a zkouškou toho, co jednotliví hráči dokážou předvést. Pro Karmine Corp se každopádně mělo jednat o výhru, už jenom z důvodu, jak silnou sestavu na příští rok mají. Naopak KOI Squad měl pouze přihlížet tomu, co budou hráči KC dělat a případně je místy zaskočit. Ovšem opak byl pravdou, když KOI zvládli po třech těsných zápasech udolat své francouzské protivníky 2:1. Pro Španěly se určitě jedná o nádherný a zasloužený výsledek, ze kterého budou moct do zbytku offseason těžit.

Na druhé straně se pro Rekklese jednalo o hodně nepříjemný začátek. Sám sice hrál na té nejvyšší úrovni, na jaké jsme ho za poslední léta viděli, ale ani se skóre 18/6/13 nedokázal svůj tým potahat. Prohra nestála jenom vyloženě na něm, ale každopádně je to něco, čeho se už fanoušci stihli chytit. Rekkles si bohužel v posledních letech vybudoval pověst hráče, který umí hrát jenom na své skóre a ve skutečnosti nepřináší týmu žádný prospěch, co se role marksmana týče. Nyní nezbývá než doufat, že tenhle zápas bylo jenom nepříjemné zakopnutí na cestě Karmine Corp za francouzským a evropským pohárem.

Štítky: Rekkles, Karmine Corp
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.