Přejít k hlavnímu obsahu

Co se skrývá pod sněhem? Začínáme tušit datum návratu Tilted Towers!

25. 12. 2021 | 11:45 Fortnite Spekulace
Byli jsme rozhodně ohromeni, když jsme spatřili náznaky Tilted Towers pohřbené pod sněhem na nové mapě kapitoly 3.
Tilted Towers
Tilted Towers
Zdroj: Sportskeeda

Přirozeně, že veteráni jsou nadšeni, že budou moci obnovit své staré vzpomínky, zatímco noví hráči touží konečně zažít již legendární přetlaky při landingu na hot spotu v Tilted Towers. Leakeři již potvrdili, že Tilted Towers dorazí do Fortnite během kapitoly 3 sezóny 1, ale přesné datum vydání se objevilo až nedávno.

Prominentní leaker Hypex věří, že aktualizace uprostřed nové sezóny Fortnite kapitoly 3 dorazí 18. ledna 2022. Podle jeho příspěvku bude tato aktualizace nabitá spoustou nového obsahu, včetně nových shieldů a granátometů.

Pokud je odhad dataminera Hypexe správný a aktualizace připadne na 18. leden, který je zároveň i čtvrtými narozeninami ikonického Tilted Towers, dává to naprosto dokonalý smysl.
 

I pokud by Tilted Towers nebylo odhaleno v sedmém týdnu sezóny, určitě bude k dispozici během týdne osmého. Je to proto, že výzva pro osmý týden obsahuje úkol, aby hráči eliminovali soupeře právě v Tilted Towers.

I když jsou hráči natěšeni uvidět Tilted Towers, mají ale na druhou stranu obavy z tání sněhu po skončení WinterFestu 2021. Hráči nechtějí, aby byla úplně celá mapa zbavena sněhu. Dokonce i Hypex očekává, že Epic Games provede na poslední chvíli několik změn a zachová některé zasněžené oblasti na mapě.

Sníh začne roztávat 7. ledna, což dále posiluje tvrzení, že Tilted Towers bude odhaleno 18. ledna. Hypex v dalším úniku zmínil, že sníh z mapy Fortnite v kapitole 3 sezóny 1 roztaje v devíti fázích, a že Tilted Towers se má začít objevovat během šesté fáze.

Celkově vzato, velmi očekávaný návrat Tilted Towers do Fortnite bude potěšením pro hráče po celém světě. Dá se s jistotou předpokládat, že OG lokace bude po vydání přeplněná hráči jako kdysi a veteráni budou moci zažít staré dobré časy z kapitoly 1.

 

Štítky: Fortnite leaks, Hypex
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.