Přejít k hlavnímu obsahu

Hráči Fortnite mohou očekávat bezplatnou odměnu nebo V-Bucks

3. 1. 2022 | 13:43 Fortnite Zajímavost
Fortnite možná brzy rozmrzelým hráčům rozdá odměnu za nedávné výpadky serveru.
výpadky serveru
výpadky serveru
Zdroj: Epic Games

Fortnite měl vážné problémy. Postihl ho jeden z největších výpadků serverů v historii a spoustu hráčů hlásila problémy. Tyto problémy trvaly více než sedm hodin, přičemž mnoho hráčů nemohlo hrát vůbec. Byl to jeden z nejhorších výpadků serveru, jaký kdy hra zažila.

V minulosti již dal Fortnite hráčům něco, čím se snažil výpadky vynahradit. Když hra spadne nebo udělá něco špatně, hráči jsou obvykle velmi rychle odměněni. Není to poprvé, co Fortnite zaznamenal výpadek a pravděpodobně nebude ani poslední. Důvod, proč mohou hráči očekávat odměnu jakožto omluvu je ten, že Fortnite to již dříve udělal. Back bling Rust Bucket, který mají miliony hráčů, byl právě odměnou zdarma za výpadky.

 Rust Bucket
Rust Bucket
Foto: Epic Games

Společnost Epic Games rozeslala hráčům dříve odměny za mnohem menší výpadky, takže lze rozumně očekávat, že udělají totéž znovu a možná i ve větší míře. Jaká by mohla být odměna, to si každý může domyslet, ale FortniteStatus na Twitteru potvrdil, že plánují něco, co by hráčům Fortnite vrátilo jejich ztracený čas. Informací o plánované odměně bychom se měli dočkat už tento týden.

 

Skin, krumpáč zdarma, kluzák, back bling a další odměny jsou samozřejmou možností. Skin se může zdát trochu moc, ale problémy, které hráči měli, byly vážné. Takže koneckonců, proč ne?

Mnoho hráčů teoretizovalo, a dokonce se snažilo přesvědčit ostatní, že odměna bude značná. I když, odměna kompenzací V-Bucks je poměrně nepravděpodobná, stále to možné je. Po tom, co se stalo se servery, je možné cokoliv.

Ať tak či onak, hráčům Fortnite odměna přijde. I když odměna a její doručení pravděpodobně bude Epic Games chvilku trvat, hráči mohou téměř s jistotou očekávat, že v lednu dostanou ještě jednu povánoční nadílku. 
 

Štítky: Fornite, servery, vypadek
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.