Přejít k hlavnímu obsahu

Co to sakra je Twitch, ptá se Gordon Ramsay. Příležitosti se chopil xQc, dočkáme se spolupráce?

4. 1. 2022 | 17:50 Twitch
Crossover, o kterém jsme ani nevěděli, že ho potřebujeme, by se mohl stát skutečností. Nový rok teprve začal a už se je na co těšit. Světově proslulý šéfkuchař Gordon Ramsay totiž prozradil, že by se rád dozvěděl více o Twitchi. Příležitost okamžitě chytil za pačesy xQc, který se dokonce dočkal odpovědi od legendární kulinářské hvězdy. Dočkáme se tak na Twitchi spolupráce, která by neměla obdoby?
xQc a Gordon Ramsay
xQc a Gordon Ramsay
Zdroj: koláž xQc/Gordon Ramsay

V současné době na Twitchi převládá další kontroverzní meta, která pro samotné streamery nese určitá rizika. Na oblíbené platformě dominuje společné sledování filmů, seriálů, ale i pořadů o vaření. Právě zde si největší pozornost získal světoznámý britský šéfkuchař Gordon Ramsay. Michelinská hvězda o tom však nemá ani páru. Ramsay vlastně ani netuší, co to Twitch je.

Tomuto trendu naprosto propadl i Felix 'xQc' Lengyel, který je za jedno vysílání schopný zhlédnout i tucet epizod Pekelné kuchyně a dalších show s Gordonem v hlavní roli. Samozřejmě právě zde se tvoří odlišné názory. Mnoho lidí tuto metu odsuzuje a přeje streamerům DMCA ban. Jsou ale i tací, kteří jim fandí, už jen pro tu odvahu toto vysílat veřejně. Na věci to však nemění, že xQc v této metě naprosto dominuje.

Jako by tomu osud chtěl, při sledování jedné z epizod show Next Level Chef se jedna ze soutěžících svěřila slavnému šéfkuchaři, že své kulinářské dovednosti také streamuje na Twitchi. Pravděpodobně nikoho nepřekvapí ani reakce hvězdného kuchaře, který na ni v podstatě vyprskl: "Co to sakra je Twitch?" Tato scéna obletěla svět a rychle se stala virálem. Zde to ale nekončí.

Poprask kolem tweetu s klipem objevil i sám Ramsay, který v přidrzlé odpovědi vyzval přímo Twitch, jestli by mu mohl vysvětlit, o co se vlastně jedná. xQc okamžitě ucítil příležitost a ve stejně smělém duchu odvětil, že se toho sám ujme a také nadhodil, že by tato spolupráce mohla z šéfkuchaře udělat streamerskou hvězdu. Nikdo ale nečekal, že by mu Ramsay laškovně odpověděl. Michelinský šéfkuchař si dokonce změnil bio na Twitteru, kde dodal, že "nemá šajn, co je to Twitch".

Jestli však toto hecování dále pokračovalo i v soukromých zprávách, to zatím nikdo netuší. Bohužel tedy nevíme, jestli se situace vůbec nějak vyvrbí. Byla by to však skvělá příležitost a nepochybně i podívaná. Pokud však někdo zvládne na Twitch dotlačit osobnost, jako je Gordon Ramsay, tak právě xQc je pravděpodobně tou nejlepší volbou. Nechme se překvapit!

Zdroj: dexerto.com
Štítky: xQc, Gordon Ramsay