Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěž o výlet do G2 gaming house trvá pouze do 9. ledna! Nenech si ujít tuto jedinečnou příležitost

6. 1. 2022 | 17:00 Soutěž
Soutěž, ve které můžete vyhrát výlet do gaming house jedné z největších herních organizací, G2, končí už 9. ledna! Na registraci máte tedy posledních pár dní. Mimo hlavní cenu v podobě výletu je možnost vyhrát také působivé herní vybavení od společnosti AOC v podobě myší, sluchátek nebo monitorů.
Soutěž o výlet do G2 Gaming House!
Soutěž o výlet do G2 Gaming House!
Zdroj: Jakvybratmonitor.cz

Na zapojení se do soutěže o velice zajímavé ceny včetně jedinečného zážitku v podobě výletu do G2 Gaming house máte už pouhé 4 dny.  Registrace je podrobně vysvětlena na stránce http://www.jakvybratmonitor.cz/soutez.

Projekt "Jak vybrat monitor"  pomáhá hráčům (kteří se v tomto odvětví nepohybují) vybrat si ten správný monitor pro maximalizaci jejich zážitku z hraní. Jelikož jsou to profíci ve svém oboru, vyberou každému monitor dle specifických požadavků nebo nejhranější hry.

Ve spolupráci se společností AOC vytvořili pro hráče velmi zajímavou soutěž  s plnohodnotnými cenami. Kromě hlavní ceny v podobě výletu do G2 Gaming house můžete vyhrát také herní monitory, sluchátka nebo výkonné herní myši.  Soutěž má celkem dvě podmínky. První z nich je dosažení věku minimálně 15 let. Druhou podmínkou je potom zakoupení monitoru od AOC a vyplnění herního formuláře do 9. ledna. 

Štítky: soutež, AOC