Přejít k hlavnímu obsahu

dfiance & oXmoze spokojeně dál

20. 12. 2007 | 13:15
 Dnes si přiblížíme dva týmy, které jsou od sebe nepatrný kousek cca 3 cm na mapě. Jedná se o francouzský tým oXmoze a belgický celek dfiance. Oba tyto týmy určitě znáte z dob nadvlády říše cod2.     Prvně zmiňovaný tým se nedávno obeštastnil o dva nové přírůstky a to proto, že belgický nadšenec přezdívaný lew se z týmu odporoučel. Tým, kterému leadruje jeden z těch méně známějších hráčů vazy, bývalý hráč neznámoho klubu tek-9, však tuto situaci spolu se svými spoluhráči maximálně vyřešil. Jak se říká tady u nás. Výborná práce a maximální zlepšení.
Výchozí obrázek
 
Dnes si přiblížíme dva týmy, které jsou od sebe nepatrný kousek cca 3 cm na mapě. Jedná se o francouzský tým oXmoze a belgický celek dfiance. Oba tyto týmy určitě znáte z dob nadvlády říše cod2.

     Prvně zmiňovaný tým se nedávno obeštastnil o dva nové přírůstky a to proto, že belgický nadšenec přezdívaný lew se z týmu odporoučel. Tým, kterému leadruje jeden z těch méně známějších hráčů vazy, bývalý hráč neznámoho klubu tek-9, však tuto situaci spolu se svými spoluhráči maximálně vyřešil. Jak se říká tady u nás. Výborná práce a maximální zlepšení.

    No heleme se do týmu se přidávají dva frantíci, jedním je podle bulváru talentovaný hráč Anubiis a druhým do zoubkem do roztáčejícího se kola patří niejdan, kterého kluci z oXmoze sprostě přetáhli od konkurence - týmu Coming Soon. Co se týče týmu, mezi jeho nejčerstvější úspěch patří průboj do semifinále honosné události, která nese název Crossfire QCUP.


Vyjádření oXmoze vazy : Pár dní, potom co lew odešel jsme byli nuceni se poohlédnout po nových hráčích, kteří by ho nahradili v sestavě. Po několika málo dnech jsme našli méně známého hráče francouzské scény, uchvátil nás jeho skill. Po dvou dnech co jsme se střetli s týmem cSoon, se k nám niejdan po naší nabídce připojil.

Sestava oXmoze.CoD4 :


fr oXmoze. vazy
fr oXmoze. guys
fr oXmoze. rukkia
svyc oXmoze. RaigeKi
fr oXmoze. niejdan
fr oXmoze. Anubiis


    Druhý tým, kterému se podíváme na zoubky spolu s dásněmi je dfiance, snadno matoucí se s bývalým českým klubem Defiance, avšak ne ve směru úspěšnosti. Tento tým se do nedávna prezentoval jako koktejl dvou zemí, Nizozemí a Belgie, v této chvíli je z něj už pouze tým belgických svěřenců. Kluci se v minulejší sestavě zúčastnili Crossfire QCUPu, kde nedopadli nijak zvlášť dobře. Osudným se jim stal švédský celek EYEBallers.

Po tomto neúspěchu se jako první z týmu odporoučel hráč přezdíván jako domi a to hlavně kvůli ztrátě motivace. Jako záplata za domiho se do dresu dfiance oblékl hráč quM. Společně s novým hráčem můžete sledovat výsledky týmu dfiance z LAN akce s názvem FOM.

Vyjádření dfiance quM : Jsem velmi potěšen z přípojení se do týmu dfiance. Hledal jsem tým celkem dlouho. Potom co jsem odehrál pár kol s dfiance, rozhodl jsem se přidat. Myslím si, že máme na to získat pár úspěchů v budoucnu.

Sestava dfiance.CoD4 :


belgie dfiance. qure
belgie dfiance. Restyle
belgie dfiance.shooze
belgie dfiance. quM
belgie dfiance. VLM
belgie dfiance. soose