Přejít k hlavnímu obsahu

Po jednom roce a nespočtu úspěchů se Sacrifice loučí s eSubou

8. 1. 2022 | 14:38 League of Legends Přestup
Offseason nadále pokračuje a v táboře eSuby se začínají dít věci. Základní sestavu opouští jungler Alex “Sacrifice” Zach a nyní tak zůstává jedna velká neznámá. Kdo ho dokáže nahradit po tak zajímavém roce, jaký hráči modré krve zažili? Možností u nás na domácí scéně už nezůstává mnoho, takže bude opravdu zajímavé sledovat, koho si eSuba vybere.
Sacrifice
Sacrifice
Zdroj: eSuba

Vzestup Alexe “Sacrifice” Zacha na domácí scéně přišel docela rychle. Po krátkém působení v Gaming Team Kravaře si ho všimla docela populární organizace Vikingekrig. Zde si zahrál jak v akademii, tak i v hlavní sestavě. Jeho dobré výkony mu zaručily vizitku kvalitního junglera a ta se určitě hodila do roku 2021, kdy eSuba během zimní části měnila sestavu. Společně s ním se k této legendární české organizaci přidal také midař Jan “Sajator” Zítek a právě souhra těchto dvou hráčů byla klíčovým bodem všech úspěchů. Nyní se na ně všechny můžeme kompletně podívat a společně s nimi tak uzavřít tuhle kapitolu Sacrificovy kariéry.

  • 2x vítězství Mastercard Hitpoint Masters
  • 1x vítězství Sazka eLAGUE Winter Cup
  • 1x Vítězství MSR v LoL
  • 1x třetí místo na Guseppe MČR v LoL

Všechny tyto úspěchy ještě doplňuje dvojnásobná účast na prestižním evropském turnaji European Masters. Zde se speciálně v létě mohl Sacrifice potkat s těmi největšími talenty, které může Evropa nabídnout. Vzhledem k těžké konkurenci se můžeme na předvedený výkon dívat jako na docela povedený. Kam Sacrifice půjde dále zatím nijak více neprozradil, ale jednu věc už víme – minimálně na další split zůstane v Česku. eSuba naopak musí najít náhradu. Zda sáhnou po nějakém nováčkovi, nebo naopak zkusí nějakého veterána, to prozatím zůstává ve hvězdách.

Štítky: eSuba, Sacrifice
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.